Lánya árva lett, és egy kiskunhalasi házaspár meghalt, mert az édesanya reggelig ivott, mielőtt autóba ült

Este még tinilányával közösen italozott, majd miután őt hazavitte, egy másik kocsmába ment. A szemközti sávban haladó párnak esélye sem volt a túlélésre.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-03-18 11:56

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Március 15-én az 5402-es főúton Kiskunmajsa és Kiskunhalas között két személyautó ütközött, melynek következtében hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek. A tragédiát feltehetően az okozta, hogy az egyik autó sofőrje, N- Nikolett ittasan ült a volán mögé – írja a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy a másik autóban egy kiskunhalasi házaspár ült, a feleség a helyi óvodában dolgozott. N. Nikolett a baleset előtti este az egyik helyi kocsmában italozott 14 éves lányával, ahonnan már a gyermekét is alkohol hatása alatt szállította haza, de ekkor még nem történt semmi baj. 

Csak pár órát voltak itt, nem ittak sokat. Fejenként talán három sört, ha elkortyoltak. (…) Nikolett haza akarta vinni a tinilányát, ám a barátai kérlelték, hogy ne üljön ilyen állapotban volán mögé. Két huszonéves sráccal volt akkor, és mind a ketten kérték, hogy ne vezessen így. Egyikük, bár szintén ittas állapotban volt, még volt annyira józan, hogy tudott volna vezetni. Niki azonban hajthatatlan volt, s beült párja kocsijának volánja mögé

– fejtette ki a lapnak egy férfi, aki azon az estén a kocsmában tartózkodott. Elmondásai szerint Nikolett éjfél körül indult haza lányával, mivel záróra volt. A lap szerint az édesanya otthonából Kiskunhalasra ment, ahol egy másik vendéglátóhelyen folytatta a mulatozást reggelig, majd nyolckor indult vissza. Ekkor azonban elvesztette az uralmát a gépkocsi felett, ráhajtott a jobb oldali padkára, majd elrántotta a kormányt, és belement a szemközti sávban haladó autóba.

A 14 éves lánynak korábban édesapja is meghalt, így árván kell felnőnie, jelenleg nagybátyja felügyel rá. A balesetet büntetőeljárás keretében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya  vizsgálja.

Mai nap hírei

Texasban megfagytak a majmok is

koponyeg.hu3 órája

Egy újabb nagy gyomrost vittek be a koronavírusnak

liner.hu4 órája

Nem engedélyezik itthon a fizetős Covid-oltásokat

novekedes.hu5 órája

Düsseldorfi rendőrök 34 fuldokló, éhező kutyát találtak egy magyar autóban

168.hu5 órája

Tóth Andi szétrakta a lábait, mert szerinte úgy olyan, mint egy hölgy

promotions.hu7 órája

Orbánt diktátorozó példamondatokat kapott Varga Judit, amikor Brüsszelben franciát tanult

444.hu12 órája

Esküvői dolgozók elárulták: ebből sejtették egy lagzin, hogy a pár házassága rövid lesz

joy.hu13 órája

Előnyben a Real és a City

eurosport.hosszabbitas.hu18 órája