Lánya árva lett, és egy kiskunhalasi házaspár meghalt, mert az édesanya reggelig ivott, mielőtt autóba ült

Este még tinilányával közösen italozott, majd miután őt hazavitte, egy másik kocsmába ment. A szemközti sávban haladó párnak esélye sem volt a túlélésre.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-03-18 11:56

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Március 15-én az 5402-es főúton Kiskunmajsa és Kiskunhalas között két személyautó ütközött, melynek következtében hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek. A tragédiát feltehetően az okozta, hogy az egyik autó sofőrje, N- Nikolett ittasan ült a volán mögé – írja a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy a másik autóban egy kiskunhalasi házaspár ült, a feleség a helyi óvodában dolgozott. N. Nikolett a baleset előtti este az egyik helyi kocsmában italozott 14 éves lányával, ahonnan már a gyermekét is alkohol hatása alatt szállította haza, de ekkor még nem történt semmi baj. 

Csak pár órát voltak itt, nem ittak sokat. Fejenként talán három sört, ha elkortyoltak. (…) Nikolett haza akarta vinni a tinilányát, ám a barátai kérlelték, hogy ne üljön ilyen állapotban volán mögé. Két huszonéves sráccal volt akkor, és mind a ketten kérték, hogy ne vezessen így. Egyikük, bár szintén ittas állapotban volt, még volt annyira józan, hogy tudott volna vezetni. Niki azonban hajthatatlan volt, s beült párja kocsijának volánja mögé

– fejtette ki a lapnak egy férfi, aki azon az estén a kocsmában tartózkodott. Elmondásai szerint Nikolett éjfél körül indult haza lányával, mivel záróra volt. A lap szerint az édesanya otthonából Kiskunhalasra ment, ahol egy másik vendéglátóhelyen folytatta a mulatozást reggelig, majd nyolckor indult vissza. Ekkor azonban elvesztette az uralmát a gépkocsi felett, ráhajtott a jobb oldali padkára, majd elrántotta a kormányt, és belement a szemközti sávban haladó autóba.

A 14 éves lánynak korábban édesapja is meghalt, így árván kell felnőnie, jelenleg nagybátyja felügyel rá. A balesetet büntetőeljárás keretében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya  vizsgálja.

Mai nap hírei

A fiatal nő félmeztelenül nyitott ajtót a futároknak, íme a reakciók

femcafe.hu10 órája

26 éve mindenki az ő dalát dúdolta, ma senki nem ismeri fel ezt a nőt!

femcafe.hu19 órája

Müller Cecília: 4 megyében egyetlen aktív fertőzött sincs

startlap.hu20 órája

A heves zivatarok miatt tizenkét megyében másodfokú figyelmeztetés érvényes

kiderul.startlap.hu21 órája

Koronavírus: elhunyt egy 47 éves beteg itthon

startlap.hu23 órája

Párkapcsolatáról vallott Bereczki Zoltán - "Kiderült, mennyire mély ez a szerelem"

femcafe.hu23 órája

Tudtátok? Tízmilliószoros nap van ma!

eletforma.hu23 órája

Soha ne fogyaszd így a banánt - Egyenesen egészségtelen lehet

femcafe.hu1 napja