Lángol a békéscsabai István malom

Startlap - Startlap
Újra itt a lakásmaffia, Brüsszelnek elege van a magyar közbeszerzésből, Strache felesége nyilatkozott. Hírösszefoglaló.

Kigyulladt a Szent István Malom Békéscsabán, a Gőzmalom téren kedd délután

A helyszínre a békéscsabai, a gyulai, a mezőberényi, a mezőkovácsházi, a szarvasi, a szeghalmi és az orosházi hivatásos tűzoltókat riasztották.

A részletek és a videó itt érhető el.

Újra virul a lakásmaffia: sorra forgatják ki az otthonaikból a magyar nyugdíjasokat

Itt van az unokázós módszer továbbfejlesztett változata, bár a rokoni szál már elmarad a csalásban. Ugyanakkor az elkövetők elvetemültebbek, mert már nem pár tízezer forintra fáj a foguk, hanem a védtelen nyugdíjasok lakására.

Nem merik visszaküldeni az ajándék pacikat az osztrákok

Még tavaly született meg Orbán Viktor aláírásával az a kormányrendelet, amelynek értelmében Magyarország két lovat ajándékozott 2018-ban Ausztriának. Mindez azért történt akkor, mert nagyra értékeltük, hogy az osztrákok lovas szolgálatot állítottak fel az Európában tapasztalható biztonságpolitikai helyzetre tekintettel.

Most azonban olyasmi történt, ami miatt a lovakat vissza kellene küldeni, azonban az osztrák állatvédők inkább Ausztriában tartanák őket – hogy miért, az ide kattintva azonnal kiderül.

Az EU-nak elege van a magyar közbeszerzési modellből – komoly érvágás jöhet

Kedden egy magyar delegáció érkezett Brüsszelbe, hogy kísérletet tegyen az uniós támogatásmegvonásokat lealkudására. A 24.hu értesülései szerint 10 százalékos átalánykorrekciós javaslattal állnának elő, ami még így is komoly büntetés lenne a magyar államnak.

Tovább gyűrűzik az osztrák belügyi botrány – Strachét otthagyta a felesége, aki már reagált is a történtekre

Fotó: Facebook

Alig pár napja bukott le Heinz-Christian Strache, aki még a 2017-es ausztriai választások előtt komoly üzleti előnyöket ígért egy orosz nőnek, ha az megveszi legbefolyásosabb osztrák bulvárlapot, és a kampányban Strache eszközévé teszi.

Azóta már egész Ausztria beleremegett a skandalumba, de a történetnek úgy néz ki, messze nincs vége – most Strache felesége nyilatkozott róla, miután otthagyta férjét.

A becsült árnál jóval drágábban fejleszt egy magyar iskolát Mészáros gyerekeinek cége

Az Érdi Szakképzési Centrum Kós Károly Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának fejlesztését és bővítését eredetileg 3,4 milliárd forintra becsülték. Mára azonban óriásit emelkedett a tanintézményre szánt összeg, amiről ide kattintva  te is tájékozódni tudsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktort feljelentették egy Sinopharmmal oltott édesanya...

képcím

Varga Judit másfél milliós órával a kezén mutogatta az...

képcím

Teljesen elbonthatja a népligeti felüljárót a főváros?