Lagzi Lajcsi visszaszólt Majkának: Dundika múltjára célozgatott

Startlap - Startlap
Aki lemaradt az előzményekről: Majka a Sztárban sztár leszek! élő adásában élcelődött Galambos Lajos Dáridóján és áramlopási ügyén. A trombitás a sajtón keresztül üzent neki. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Lakatos Péter

Lagzi Lajcsi visszaszólt Majkának: Dundika múltjára célozgatott

Aki lemaradt az előzményekről: Majka a Sztárban sztár leszek! élő adásában élcelődött Galambos Lajos Dáridóján és áramlopási ügyén. A trombitás a sajtóban olvasott csak a beszólásról, ha érdekel, mit üzent Majkának, akkor itt folytasd az olvasást.

Rónai Egon közös fényképet készített öt gyermekével és feleségével

A televíziós, akinek első frigyéből kettő, jelenlegi feleségétől pedig három gyermeke született, idén ünnepli tizedik házassági évfordulóját Zsanettel. A fotózás alkalmából Rónai Egon a családi életükről is nyilatkozott. Bővebben.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra elárulták születendő gyermekük nemét, és már nevet is adtak neki

Ahogy mostanában minden fontos ember, úgy ők is egy egész babaváró bulit szerveztek a rokonoknak és a barátoknak a nagy leleplezés érdekében. És erről megosztottak egy videót.

Kovács András Péter interjút adott: “Egyetlenegyszer kellett fellépést lemondanom: aznap, amikor az édesanyám meghalt”

Saját számításai szerint több mint háromezer fellépésen lehet túl, van olyan YouTube-videója, amely 5,5 milliós nézettségnél jár. Az elmúlt fél évben az online térben nem hallatott magáról, ugyanakkor elkészült az új estje, amelyet a Comedy Centralon követhetünk majd hamarosan. Az nlc.hu ennek apropóján beszélgetett a stand up műfajának egyik legjobbjával arról, kik azok, akik hallgatják őt, miért van az, hogy akik egy társaságban viccesek, a színpadon már kínosak, a dumaszínházasok kulisszatitkairól, feleségéről, terveiről, és arról, meg hogyan lehet ma Magyarországon megélni humoristaként. Interjú.

Válaszolt a színház Straub Dezsőnek: “A művész úr az elmúlt egy évben semmilyen tevékenységet nem végzett a Vidám Színpad megbízásából”

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A színház közleményben reagált Straub Dezső vádjaira, aki állította: a Facebookról tudta meg, hogy kirúgták. A Vidám Színpad tételesen cáfolta Straub Dezső sérelmeit, külön kitérve arra, hogy a színésznek jogviszonya sem volt, amelynek felmondásáról intézkedniük kellett volna. A teljes szöveg itt olvasható.

Pataky Attila elmagyarázta, hogyan fogyózik: “Fegyelmezettség kérdése, most 82 kiló vagyok”

“Tesitanárnak készültem, anatómiát tanultam, tudom, hogy milyen felkészülésre van szükségem”

– mondja az Edda frontembere, aki a diéta mellett lelkesen sportol. Pataky Attila karcsúságának titkaitebből a cikkbőlismerheted meg.

Kulcsár Edinát Fradi meccsre vitte Csuti nászút gyanánt

A Nyerő Párosból már korábban megtudhattuk, hogy a volt szépségkirálynő Csuti lánykérésétől sem volt annyira oda, és most arra fény derült, hogy ugyanez vonatkozik az esküvőre és a nászútra is. A házaspár kiesett a játékból. Videó.

Molnár Anikó újra szerelmes: “Teljesen civil ember”

Szeretné óvni a kapcsolatot a nyilvánosság elől, de valamiért minderről a Blikk címlapján sikerült nyilatkoznia. Ha kíváncsi vagy a bontakozó romantika részleteire, akkor itt folytasd az olvasást.

Palácsik Lilla nemrég még főzni se tudott, de azért nem lenne rossz megnyerni A Konyhafőnök VIP-t

Vajna Tímea húga néhány hét alatt, férjétől szedte fel főzőtudományát, azóta már minimum a középdöntőre pályázik, meg a győzelemre, mert az volna számára a “mennyország”. Videó.

Jennifer Lopez és Ben Affleck újabb csókolózós képpel hergel

Arturo Holmes/Getty Images

Az aktuálisan a legmenőbb sztárpárról olyan lesifotót lőttek, ami “akár egy film forgatásán is készülhetett volna” – írja a 24.hu, és nehéz velük vitatkozni. Íme.

Ez is érdekelhet

képcím

Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt

képcím

Majka elhagyja a TV2-t és visszatér az RTL-hez

képcím

Súlyos baleset történt egy tiroli sípályán - A hét hírei...