L. L. Junior válaszolt a rajongóknak, hogy miért lesz nyilvános a gyermeke temetése

Startlap - Startlap
Soha nem volt ilyen gazdag a Mészáros család, hiánycikk a magyar sperma, újra előveszik Magyarországot. Hírösszefoglaló.

L.L. Junior válaszolt a nyilvános temetést firtató rajongóknak

A zenész még korábban jelezte közösségi oldalán, hogy nyilvános lesz a tragikus balesetben elhunyt Dávidka temetése, viszont a rajongók közül mindezt sokan szóvá tették. Junior ha egy kicsit feszülten is, de válaszolt erre, melyet ide kattintva te is elolvashatsz.

Bekeményítenek a finnek Orbánékkal szemben, most nagyot húztak a nyelvrokonaink

Fotó:  MTI/Balogh Zoltán

Finnország július óta az Európai Unió soros elnöke, és bizony úgy tűnik most éppen Magyarországot veszik elő, méghozzá az ominózus hetes cikkely szerinti eljárást folytatva. Hogy mégis miről van szó, illetve mennyire veszik mindezt komolyan, arról ide kattintva tudhatsz meg többet.

Ide jutottunk: hiánycikk a magyar sperma

Kis hazánkban évek óta komoly probléma, hogy rendkívül kevesen adományoznak spermát. Nem mintha a magyar férfiak minőségben lemaradnának nyugat-európai társaiktól, vagy ne kapnának anyagi juttatás a közreműködésükért. Hogy mi is a gond, illetve mennyit is lehet mindezzel keresni, azt errefelé tudhatod meg.

Leleplezte a közmédiában panaszkodó, Svédországból hazatelepült nőt, bíróság lett a vége – most itt az ítélet

A II. és III. kerületi ügyészség azért emelt vádat az Index.hu újságíró ellen, mert úgy vélték, személyes adattal való visszaélést követett el az asszony büntetett előéletének napvilágra hozásával, annak ellenére, hogy mindezt nyilvánosan elérhető adatbázisból tette. Most lezárult a per, melynek ítéletét errefelé olvashatod el.

Lefoglalták az L. L. Junior kisfiát elgázoló kocsit

Lefoglalta a hatóság annak az idős férfinak az autóját, aki halálra gázolta az elmúlt szombaton L. L. Junior gyermekét a Füredi úton, amikor az átrohant a piros lámpánál – mindezt Janklovics Ádám, a kisfiút elütő ügyvédje mondta a 24.hu-nak, A jogi képviselő részletes nyilatkozatáért csak ide kell klikkelned.

A Mészáros család cégcsoportja minden rekordot megdöntött

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Nincs olyan magyar család, amely olyan növekedést tudott volna felmutatni egyetlen esztendő alatt, mint most a Mészáros família. Ráadásul soha nem állt ilyen értékes vállalat a Forbes magazin összesítésében az élen. A konkrét számokat, amin te is elcsodálkozol, itt nézheted meg.

Megtalálták az eltűnt spanyol alpesi síelő holttestét

Miután több mint egy hete eltűnt, szerda délután megtalálták Blanca Fernández Ochoa egykori alpesi síző holttestét. A spanyol lapokban nagy port felvert ügy csak egyetlen klikkelésre.

Kiderült, melyik lett a világ legélhetőbb városa

Sorozatban másodszorra nyerte el egy európai főváros a világ legélhetőbb városa címet az Economist Intelligence Unit kutatása szerint. A felmérésben stabilitásuk, kultúrájuk, környezetük, oktatási, infrastrukturális és egészségügyi rendszerük alapján rangsoroltak az idén is. Ha te is szeretnéd tudni, melyik szomszédos ország fővárosa kapta az elismerő kitüntetést, akkor kattints csak ide.

Táskában akarta kicsempészni a csecsemőt egy amerikai nő

Betette a kicsit egy övtáskába, majd úgy gondolta, hogy felszáll vele a repülőre – mindez a Fülöp-szigeteken történt. A hatóság teljesen ledöbbent embereinek ráadásul egy igen meglepő sztorit adott elő az asszony, melyet részletesen itt érhetsz el.

Ez is érdekelhet

képcím

Lebénulhat a Jókai utcai falomlás sérültje

képcím

Csődöt jelentett Oroszország - a Kreml tagad

képcím

Media1: Hajdú Péter tanácsadó lesz Vaszily Miklós mellett