Kunetz Zsombor megrémült a karácsonyi lazítások hallatán

Startlap - Startlap
Az egészségügyi szakértő szerint ha tényleg visszavesznek a szigorításokból, akkor nagyon durván fog indítani a 2021-es év, "temetőről temetőre járhatunk". Hírösszefoglaló.

Kunetz Zsombor megrémült a karácsonyi lazítások hallatán

Az elismert egészségügyi szakértő szerint nem csak tartunk Bergamo felé, már több hete ott vagyunk. Ha tényleg visszavesznek a szigorításokból, akkor nagyon durván fog indítani a 2021-es év, “temetőről temetőre járhatunk”Erre a linkre kattintva véleménycikket olvashatsz Kunetz Zsombortól.

Bayer Zsolt Szájerről: Józsi küzdött ezzel a rettenetes démonával, nem tudom, mióta

Szájer József volt a téma Bayer Zsolt Háttérkép című műsorának csütörtök esti részében a Hír TV-n. A műsor vendégével, Bogár László közgazdásszal karöltve egy “hibás szerkezetű” emberről beszéltek, akiről már 30 éve tudják “ezt a kockázatot”. Az adásban elhangzott legjobb mondatokat ebben a cikkben idézik.

Lengyelország kész feladni a vétóját

Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő és Orbán Viktor. (Fotó: Dursun Aydemir/Anadolu Agency via Getty Images)

Jaroslaw Gowinlengyel miniszterelnök-helyettes arról beszélt, belátja, milyen károkat okozna a 2021-2027-es költségvetés, illetve a helyreállítási alap elleni vétó. Bővebben.

Eltűnt egy 10 hónapos csecsemő Mezőkövesdről

A kisfiút nagyszülőjétől vitték el. A rendőrök a lakosság segítségét kérik a pici megtalálása érdekében, a hivatalos felhívást itt nézheted meg.

A magyarok többségének az átlagos megélhetés sem elérhető, nemhogy a nyugdíjcélú megtakarítás

Nagyjából minden tizedik embernek nincs szüksége arra, hogy takarékoskodással gondoljon idős éveire, a többieknek viszont létkérdés lenne, de erre több millió honfitársunknak esélye sincs. Ebben a cikkben több izgalmas, friss kutatást vesznek elő a nyugdíjtartalékkal kapcsolatban, amelyekből azon túl, hogy kiderül, mennyi pénze van a magyarnak, azt is megtudhatod, hogyan kéne felkészülni öreg korunkra.

Jelöletlen kamionban, éjjel szállították az első vakcinaszállítmányt a briteknek

A Pfizer és a Biotech csomagját egy elosztóközpontba vitték, amelynek helyszínét a brit kormány nem árulja el. Az oltást jövő héten kezdik meg. Részletek itt.

Már esélytelen Kínából rendelni ajándékot az idei karácsonyra

A JD.com automata szortírozó gépe Pekingben. (Fotó: Kevin Frayer/Getty Images)

Rekordot dönthet az e-kereskedelmi forgalom, és ugyan a futárszolgálatok próbálnak felkészülni az őrületre, ez semmire sem biztosíték. Ha még nincsenek meg az ajándékok, és te is rendelnéd, akkor nem mindegy, honnan érkezik a csomag. Az online vásárlással kapcsolatos fontos aktualitásokról Durst Gergely, a csomagpont.com ügyvezetője beszél ebben a cikkben.

Kettévált a magyar gazdaság, és ez a következő hónapokban csak fokozódni fog

Tanulságos elemezni a héten közzétett harmadik negyedéves GDP-adatokat. Érdemes megnézni, hogyan álltak fel a padlóról az egyes iparágak az első hullámban életbe léptetett korlátozásokból, már akinek sikerült felállnia. Az rögtön látszik, hogy a világ nem pattan a helyére olyan könnyedén, a kisebb országok ipara szerencsésebb, a szolgáltatások viszont nagy bajba kerülhetnek. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Eső nélkül telik el a hétvége

Vasárap este azért már érdemes megkeresni az esernyőket. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Vera Jourová: Képtelen vagyok előre látni, Orbán Viktor minek...

képcím

Orbán nem kapott megnyugtató választ Putyintól

képcím

Varga Mihály: novemberben átlagosan 80 ezer forinttal többet...