Kunetz Zsombor: Csak kötelező oltással és az oltatlanok korlátozásával lehet a leállásokat csökkenteni

Startlap - Startlap
"Ez az összeomlás" - kommentálta az egészségügyi szakértő a Veszprémi Kórház járóbeteg-ellátásainak korlátozását. Kunetz Zsombor azt mondja, 4617 embernek nem kellett volna meghalnia, ha mindenki be lenne oltva. Délelőtti hírösszefoglaló.

MTI/Vasvári Tamás

Kunetz Zsombor: Csak kötelező oltással és az oltatlanok korlátozásával lehet a leállásokat csökkenteni

“Ez az összeomlás”

kommentálta az egészségügyi szakértő a Veszprémi Kórház járóbeteg-ellátásainak korlátozását. Kunetz Zsombor azt mondja, 4617 embernek nem kellett volna meghalnia, ha mindenki be lenne oltva. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Orbán: A kormány mindenkit meg fog keresni, akinek lejár a védettsége

A kormányfő szokásos péntek reggeli napindító rádióinterjújában az olyan slágertémákon túl, mint a rezsicsökkentés, Orbán “elkeseredett küzdelme” a gyerekek jövőjéért, illetve az országot támadó Brüsszel, némi járványügyi tájékoztatásra is maradt idő. Részletek.

Kövér László: Régen találkoztunk ennyire ocsmány, gusztustalan provokációval

A házelnök megnézte a norvég posta reklámfilmjét, amelyben a homoszexuális Mikulással a főszerepben a szabad szerelmet ünneplik. Kövér szerint ha nem ért egyet mindenki az alapvető értékekben, az egy “veszélyes és nehezen élhető világ”, és a vallásgyakorlást, a nemzetet meg a családot félti a Télapótól, aki a fiúkat szereti. Bővebben.

Orbán Viktor végül keresztülvitte a pedagógusok bérfagyasztását

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Míg a pedagógusok szakszervezete vérlázítónak nevezte a pótlék 10 százalékos megemelését, a miniszterelnök egy büszke bejegyzéssel prezentálta a nagy sikerként elkönyvelt rendeletet. Bővebben.

Mengyi Roland 22 hónap után elhagyhatta a parkettás VIP-börtönt

A különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás miatt négy év letöltendőre ítélt egykori fideszes képviselő, akit csak Voldemort nagyúrként emlegetnek, valószínűleg kedvezménnyel szabadulhatott a rácsok mögül. Ügyvédje és a Büntetés-végrehajtás nem kommentálta a hírt, maga Mengyi Roland azonban felvette a telefont. Részletek.

Koronavírus itthon: több mint tízezer új fertőzött és kétszáz halott egy nap alatt

A legfrissebb, hivatalos járványügyi statisztikák – benne az oltások, az elhalálozások, a kórházi kezeltek és a fertőzöttek számának alakulásával – erre a linkre kattintva találhatók.

Punk énekesnő dalával búcsúztatta Angela Merkelt a hadsereg

5860 napi munka után csütörtök este Berlinben a polgári személyeknek kijáró legmagasabb fokú tiszteletadással búcsúztatta a Bundeswehr a kancellárt, aki az új szövetségi kormány hivatalba lépése miatt önként távozik. A járvány miatt a szokásosnál jóval kisebb közönség előtt megtartott parádéra hagyományosan három számot választhat az ünnepelt, Merkel ezen a ponton sokakat meglepett. Videó és további részletek itt.

Ölelő szelfit lőtt a Fidesz új elnöksége

Egyúttal jelezték, hogy készen állnak Magyarország szolgálatára. Az elnökségbe egy új tag került Gál Kinga személyében. Íme.

A Magyar Királyi Honvéd Főparancsnokság épülete helyett annak felhízlalt, aránytalan, ferde mását telepítenék vissza a Várba

Fortepan/Széman György

A Dísz tér látványtervén, amely egy szerdai fórumon került elő, már egy teljesen más épület látható, mint amit állítólag rekonstruálnának. Októberben a Várkapitányság kommunikációs igazgatója még arról beszélt, hogy az 1897-ben megépült középületet eredeti szépségében és magasságában állítják vissza. További információkért katt ide.

Több helyen fagypont alatt lesz a hőmérsékleti maximum 

Komoly faggyal indul a szombat, és jelentősebb melegedésre melegedésre a későbbiekben sem számíthatunk. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Meghalt az Operettszínház bonvivánja - a hét legfontosabb...

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Orbán: Minden magyarban van egy kis Petőfi