Kulka János mondott újévi köszöntőt a tévében

Startlap - Startlap
Csodálatos volt újra hallani, és amit mondott az bizony örök igazság. Bulvárösszefoglaló.

Kulka János mondott újévi köszöntőt a tévében

A stroke-ból felépült népszerű színészt az RTL Klub kérte fel, hogy köszöntse újév alkalmából a nézőket. Ha te is kíváncsi vagy a beszédére – melyet legújabb videója követett Koncz Zsuzsával – akkor itt tudod megnézni újra.

Így néz ki most Julia Roberts és Richard Gere

Idén lesz 30 éve, hogy a mozikba került minden idők egyik legromantikusabb filmje, a Micsoda nő, amely akkor alig pár hét alatt meghódította az egész világot. Richard Gere-nél nem is lehetett volna 1990-ben sármosabb férfit a vászonra álmodni, ahogyan Julia Robertsnél gyönyörűbb nőt sem. Egy korszak ikonjaivá váltak, akikről most ebben a cikkben derül ki, miként is néznek ki manapság.

Soha nem látott fotókon Meghan hercegné és Harry herceg legkisebbik fia

Fotó Yui Mok POOL AFP

2019 utolsó óráiban  Meghan hercegné és Harry herceg saját Instagram-oldalukon osztottak meg egy évösszegző videót. Nem lenne ebben semmi különös, ám megbújt benne egy eddig még nem látott kép legkisebb fiukról, Archie Harrisonról.  A soha nem publikált fotót innen érheted el. 

Zámbó Jimmy ezzel töltötte életének utolsó estéjét

Tragikus hirtelenséggel, mindössze 42 éves korában, 2001. január 2-án hunyt el a közismert zenész. A végső éjszakát ez a cikk idézi fel újra. 

Erdélyi Mónika évbúcsúztató képére még a rajongók sem voltak felkészülve

Az egykori műsorvezető, ma már inkább Youtube-influencer több videója is a vártnál nagyobb reakciókat váltott ki 2019-ben. Most úgy néz ki, hogy utolsó, óévi fotója is – melyben itt lehet gyönyörködni – erősebbre sikeredett.

Vadon Jani egész jó mutatna köztársasági elnökként

Bödőcs Tibor után nem gondoltuk volna, hogy a magyar hírességek közül lesz olyan, aki szintén a magyar köztársasági elnök bőrébe bújva búcsúzik az óévtől. Vadon Jani azonban szintén meglépte egy kép erejéig ezt, nem kis meglepetést okozva – mindezen errefelé lehet egy jóízűt nevetni.

Sarka Kata és Rogán Cecília együtt búcsúztatták az óévet

Ha valaki arra gondol, hogy valami hatalmas parti kellős közepén, táncolva várták az óra éjfélt ütő hangját, akkor az biztosan csodálkozni fog, ha ide kattint.

Szokatlan, amit újévre kívánt Tatár Csilla

MTI Fotó Zih Zsolt

Pezsgőzős fotóval köszöntötte a műsorvezető az új évet Instagram-oldalán, amelyről kisfia sem maradt le. Csilla le is írta, hogy ennél nem is kívánhatna többet, aztán a végén mégis csak volt egy plusz óhaja, amit kívánalmak között eddig még nem nagyon láttunk. A különös igényt itt tudod te is feldolgozni. 

Schwarzenegger új fotóját nem győzik lájkolni

Nem, ezúttal nem Sylvester Stallonéval mutatkozott, hanem olyasvalakivel, aki miatt tényleg szétszedik a közösségi oldalán közzétett fotót. A képet itt tudod megtekinteni, már egymillió lájk felett jár.

Az Instagram 10 legjobban fizetett sztárja

Ma már senkinek sem újdonság, hogy az Instagramban hatalmas üzlet van. Az oldal, amit az egész világ használ, tulajdonképpen semmi másról sem szól, mint képek és videók posztolásáról. Persze ha már pénzről beszélünk, akkor nyugodtan hozzátehetjük, az azért nagyon nem mindegy, kik azok akik közzéteszik bejegyzéseiket. Errefelé megtalálod azokat, akik eleve már híresek voltak, mielőtt az Instán is megtelepedtek volna, viszont ott is komoly pénzeket szakítottak az elmúlt évben.

Ez is érdekelhet

képcím

Erőss Zsolt özvegye Suhajda Szilárd tragédiájáról - fotókon a...

képcím

Elhunyt Zámbó Jimmy édesanyja

képcím

Fehérgyarmat polgármestere Majkáról: "8,1 millióval lelépett,...