Kulcsár Edina új párja visszaüzent Sebestyén Balázsnak

Startlap - Startlap
A műsorvezető kissé lesajnálóan nyilatkozott Edináról a minap. Új párja erre Balázs egyik régi videójával üzent vissza. Bulvárösszefoglaló.

Kulcsár Edina új párja visszaüzent Sebestyén Balázsnak

Hatalmas port kavar Kulcsár Edina szerelmi élete, napok óta a válásáról és a G.w.M nevű rapperrel való új párkapcsolatáról szólnak a hírek. A Rádió 1 csapata sem tudott elmenni a történet mellett, Sebestyén Balázsék több reggelen keresztül is elemezték a történteket. G.w.M sokat sejtetően, egy videóval reagált. A felvételt itt nézheted meg.

Az igazság Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról

Kucsera Gábor és Tápai Szabina több ismerőse is arról beszélt a Blikknek, hogy a sportoló házaspár szerelme tönkrement és úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Volt barát, aki szerint már nem is élnek együtt. De mit mond az egyik érintett? Kucsera válaszát erre a linkre kattintva olvashatod el.

Molnár Ferenc Caramel egy liftben figyelt fel a feleségére, akivel lassan 7 éve házasok

MTIMónus Márton

Idén február 1-jén ünnepli 40. születésnapját Molnár Ferenc Caramel, aki a Megasztárral írta bele magát a szívünkbe, és akinek családjáért egy emberként szurkolt az ország. Ha érdekel, hogy az énekessel kapcsolatban mely témákra keresnek rá legtöbben az interneten, olvasd el ezt a cikket.

Lecserélték Szente Vajkot, megújul a Magyarország, szeretlek!

Megújulva tér vissza a Duna közkedvelt vetélkedője, a Magyarország, szeretlek! Ha kíváncsi vagy, mikor lesz látható az első adás, és melyik ismert színész lesz az új műsorvezető, ide kattints.

Tóth Andi és Andrei Mangra sejtelmes fotója tartja lázban a kommentelőket

Az énekesnő tegnap ünnepelte a születésnapját, a kettejükről készült fotó pedig a rajongók szerint többet mond minden szónál. A fényképért ide kattints.

Ezek Pataki Ági bevált életmódtippjei

A 70 felett is gyönyörű exmodell-producer egy mindenki számára könnyen elérhető módon őrzi meg a fittségét. És ezt meg is osztja az olvasókkal, ebben a cikkben.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter rácáfolt a kétkedőkre

Másfél éve lobbant lángra köztük a szerelem, amit sokan tiszavirág-életűnek gondoltak. Ma viszont már jegyesekként első közös gyermeküket várják. Bővebben

“Számomra csak az a pénz, amit én keresek meg” – exkluzív interjú Krizsó Szilviával

MTI Fotó Bruzák Noémi

Jó ideje eltűnt a televízió képernyőjéről, maga mögött hagyva a politikai, kulturális, szórakoztató műsorok vezetését. Több mint tíz éve coachként, 20 éve trénerként dolgozik, és a saját YouTube-csatornáján a jövőt kutatja. Hallgasd meg a 24.hu podcastját itt.

Így nézett ki Shakira, mielőtt híressé vált – 23 évvel ezelőtti fotón az énekesnő

Shakira évtizedek óta a nemzetközi zenei világ meghatározó alakja. A most 44 éves énekesnőről régi fotót mutatunk, ide kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

Világbajnokság: kikapott és kiesett a női kéziválogatott

képcím

Uniós pénzeket utal Brüsszel Magyarországnak

képcím

Szoboszlai: A nyolcas srác cukkolt, gondoltam, megmutatom neki, hova...