Kulcsár Edina és G.w.M járnak, Csuti megszólalt: "Nem szeretném elmondani, mikor tudtam meg, Edina nem mindig volt őszinte"

Startlap - Startlap
A friss szerelmeseket éppen Csuti mutatta be egymásnak, akinek a nyilatkozata kissé más megvilágításba helyezi Kulcsár Edina és rapper barátja boldog vallomásait. Bulvárösszefoglaló.

Kulcsár Edina és G.w.M járnak, Csuti megszólalt: “Nem szeretném elmondani, mikor tudtam meg, Edina nem mindig volt őszinte”

Gyors tempóban zajlanak az események a Kulcsár Edina szerelmi életében. Miután válságba került házasságuknak a híre bejárta a sajtót, és közben aggasztó nyilatkozataiból sokan már depresszióra gyanakodtak, kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő életébe megérkezett a szerelem – csupa nagy betűvel. Kulcsár és G.w.M, a rapper mintha egymásról másolták volna dolgozataikat, szinte egyszerre osztották meg büszke szerelmi vallomásaikat, látványosan hasonló tartalommal. Csuti nyilatkozata azonban kissé beárnyékolja a boldog beszámolókat.

Bővebben a témáról: 

Bors: Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

A milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak.

A lapnak a pár egyik ismerőse nyilatkozott arról, mi történt, miután Meggyes Dávid bejelentette, hogy elhagyja feleségét és nevelt fiát. Részletek.

Ada végre megmutatta 8 hónapos kislányát 

A kislány tavaly májusban született, édesanyja most először szerepelt vele nyilvánosan. Freya rögtön a tévében debütált, és közben az is kiderült, hogy 8 hónapos kora ellenére rengeteget utazik, most például Mexikóba készül a család. Videó.

Harry herceg perrel fenyegeti a brit kormányt, mert nem adnak megfelelő védelmet a családjának

Chris Jackson – Pool/Getty Images

Kiderült, hogy miért nem utazik haza II. Erzsébet unokája. Harry ügyvédei levélben figyelmeztették a brit belügyminisztériumot, érvelésük szerint a királyi családtól elszakadt herceget születésétől fogva megilleti a védelem brit földön, ami immár feleségére és gyermekeire is vonatkozik. További információkért katt ide.

Szabó Zsófi és Shane Tusup együtt is edzenek

Hosszú Katinka volt férje szimplán csak “tökéletes délutánnak” nevezte a közös sportolást, és hát hogyan is vitatkozhatnánk ezzel, amikor Szabó Zsófinak és Tusupnak még arra is tellett az idejéből, hogy színben összeöltözzenek a hegyi futáshoz. Fotók.

Rubint Réka 20 évvel ezelőtti esküvői képekkel nosztalgiázott

Rubint Rékának külön csoportot alakítottak a Facebookon az utálói, többször nyilatkozott már arról, milyen durva támadásokat kap ismeretlenektől. De ha szereted Rékát, ha nem, azzal nehéz lenne vitába szállni, hogy csodaszép menyasszony volt. Szokásához híven a fényképek mellé ezúttal is csatolt egy nyilvános szerelmi vallomást. Íme.

Horváth Éva elviszi Balira azt, aki a legtöbb követőt szállítja neki

Nagyon akarhatja azt a nézettséget a YouTube-csatornáján Horváth Éva, ugyanis alig néhány napja jelentette be, hogy 100 ezer feliratkozónál megmutatja a párját, akiről még soha sehol semmilyen felvételt nem láthattunk. Ez az ötlete bejött, gyorsan megkétszereződött az iránta érdeklődők sora. A modell-műsorvezető nyaralós ajánlatról itt találsz további információkat.

A Nagy Ő exének máris új párja van: mutatjuk, kivel jár Szalai Laura

Mindösszesen két hónapig tartott a románc Tóth Dáviddal, Szalai Laura saját megfogalmazása szerint “hatalmas érzelmekkel”, sőt, úgy gondolta, tényleg rátalált az igazira. A 24 éves lány Instagram-oldalának tanúsága szerint gyorsan jönnek és mennek azok a hatalmas érzelmek: új barátjáról készült közös képüket tömören és röviden csak annyival kommentálta: “szerelem”. Fotó.

Robbie Williams: Felbéreltek valakit, hogy megöljenek

Don Arnold/WireImage

Állítása szerint “vannak ilyen dolgok, amikor híres az ember”, márpedig ő olyan híres volt annak idején, mint Michael Jackson. Bővebben.

(Címlapkép: Smagpictures.com/RTL Klub/Sajtóklub)

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei