Krokodilt láttak Szlovákiában – videó

Startlap - Startlap
A folyó sodrásával úszott, de a rendőrség még nem találta meg.

Szlovákiában krokodilt láttak a Vág folyóban, amelyet le is videóztak. Miután a felvétel egy nőhöz került, rögtön értesítette a rendőrséget a különös esetről – írja a parameter.sk. A rendőrök nem győződtek meg teljes mértékben arról, hogy az állat valóban krokodil, de az alakja és a mozgása rá hasonlított. Az azonosítást megkönnyítette volna, ha megtalálják az állatot, ám nem jártak sikerrel.

„Nehéz megmondani, mi látható a videón, mindenesetre legyen mindenki óvatos – írta a rendőrség a Facebookon. – Az esetet hivatalosan úgy jelentették be a rendőrségen, hogy »krokodil a Vágban«, ezért az információt ne kezeljék úgy, mintha a rendőrség találgatása lenne.”

Krokodíl vo Váhu?

AKTUÁLNE: KROKODÍL VO VÁHU?Na políciu sa obrátila pani, ku ktorej sa dostalo video, na ktorom je vo Váhu pri Hlohovci neidentifikovateľné zviera pripomínajúce krokodíla. Video malo byť natočené tento týždeň. Policajti išli preveriť danú oblasť s negatívnym výsledkom. Ťažko povedať, čo na videu je, buďte pre istotu obozretní. Udalosť bola polícii oficiálne nahlásená ako "krokodíl vo Váhu" – preto neberte túto informáciu ako špekulovanie polície, ale ako udalosť, ktorá bola takto oficiálne prijatá.

Közzétette: Polícia Slovenskej republiky – 2018. július 21., szombat

Ez is érdekelhet

képcím

Szlovák elnökválasztás: Pellegrini nyert, Szijjártó rögtön...

képcím

Fico: soha nem támogatjuk Magyarország jogainak korlátozását az...

képcím

Váratlan fordulat a szlovák-magyar határon