Kozsó, Zuschlag János és a Baby Sisters énekese is felkerült a NAV szégyenlistájára

Startlap - Startlap
A ismert személyek több mint 10 millió forinttal tartoznak.

Több közismert személy is felkerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szégyenlistájára – írja a napi.hu.

A lista a 10 millió forintnál nagyobb adótartozással rendelkező magánszemélyeket sorolja fel. Többek között Dobrai Sándorné (Bróker Marcsika, a 12 milliárdos károkozással vádolt karcagi álbróker), Hertelendy Klára (az egykori Baby Sisters együttes tagja), Kocsor Zsolt (ismertebb nevén Kozsó, az Ámokfutók frontembere), Portik Tamás (vállalkozó), Seffer István (plasztikai sebész), Saskőy Szabolcs (volt labdarúgó játékvezető), Schreiber István (az egykori Magyar Szerencsejáték Szövetség volt elnöke) és Zuschlag János (volt politikus) is szerepel rajta.

A NAV emellett százmillió forintnál nagyobb adótartozást felhalmozó cégeket is felsorol, a listára felkerült többek között a nápolyikat is gyártó Urbán és Urbán Édesipari Kft., a DVK Gépgyár Kft. és a Dunaújvárosi Szennyvíztisztító Szolgáltató Kft.

A listák szerint összesen 1551 gazdasági szervezetnek van 180 napon át folyamatosan fennálló 100 millió forintot meghaladó tartozása, emellett 2103 magánszemélynek, 707 egyéni vállalkozónak és 34 lakcím nélküli személynek 10 millió forintot meghaladó adótartozása.

Ez is érdekelhet

képcím

Hajdú Pétert kitessékelték a Szigeten az RTL VIP-részlegéből

képcím

"Fák you" - ezrek tüntetnek a Kossuth téren Orbánék erdőirtási...

képcím

Közel félezer milliárdos támogatást küld az EU Magyarországnak