Közleményt adott ki a Tisza Párt

Startlap - Startlap
Megérkezett a válasz a tatabányai Turul kávézó üzemeltetője által elmondottakra, és a pénteki eseményekre.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke péntek este Tatabányára látogatott. A rendezvényén egyebek mellett azt mondta, hogy szimpatizánsait nem engedték be a főtéren található Turul kávézóba – írja a Szeretlekmagyarorszag.hu.

Magyar kampányeseménye után arról számolt be az önkormányzati tulajdonban lévő vendéglátóhely üzemeltetője, hogy a rendezvényt követően Magyar támogatói megrongálták a kávézót. 

Boczonádi János a kávéház működtetetője szerint a szimpatizánsok a rendezvény előtt a teraszon akartak leülni, de minden asztaluk foglalt volt. Amikor ez kiderült, Boczonádi szerint Magyar támogatói hevesen reagáltak. 

A Tisza Párt most közleményt adott ki a tatabányai Turul kávézóban történt állítólagos incidensről. A párt alelnöke szerint a kávézó üzemeltetője valótlan információkat terjesztett róluk:

„Nincs több kérdésem. Több nemzeti dohányboltban és 14 uniós pályázatban is érdekelt a tatabányai Turul étterem és kávézó üzemeltetője, aki összevissza hazudozott a propagandának és ‘lincshangulat’ teremtésével vádolt minket. Egy brancs. Akkor is hazudnak, amikor kérdeznek.”

 – olvasható Magyar Péter oldalán.

Fotó: AFP

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter minden hónapban felajánlja a fizetése felét

képcím

Döntött az Európai Néppárt a Tisza Pártról

képcím

"Fontos kérdést" bocsátott szavazásra Magyar Péter