Kövér László vizelő kiskutyához hasonlította Karácsony Gergelyt

Startlap - Startlap
A házelnök Hadházy Ákost, Greta Thunberget és Tordai Bencét is hasonlóan bájosan minősítette. Esti hírösszefoglaló.

Kövér László interjút adott: Karácsony Gergelyt egy vizelő kiskutyához hasonlította, de Hadházy Ákos, Greta Thunberg és Tordai Bence sem jártak jobban

A házelnökkel a Magyar Hírlap beszélgetett, és nem a főpolgármester volt az egyetlen, akiről az állatvilágból vett párhuzamot alkotott. Ha érdekel, hogyan is fogalmazott Kövér, amint Greta Thunberget, a tüntető fiatalokat, Karácsony Gergelyt, Hadházy Ákost és Tordai Bencét ekézte, akkor ezt a cikket olvasd el.

Drágább lesz a lottó

Az áremelkedés mértékéről, és arról, meddig vásárolhatsz lottószelvényt a jelenlegi áron, itt tudsz tájékozódni.

Botka László szerint a legsötétebb diktatúrákat idézi a szegedi bíróságok elleni össztűz

Péntek délelőtt a szegedi közgyűlésen is felmerült a Szeviép-ügy, miközben a Szegedi Törvényszék épületében éppen egy elmarasztaló ítélet született egy, Márki-Zay Péter ellen indított sokadik perben. A hódmezővásárhelyi polgármester a szerinte politikai befolyással hozott döntések miatt listázná az ügyekben érintett bírókat, a kormány pedig a Szeviép-ügyben hozott felmentő ítélet miatt ment neki a bíróságnak.

Kitüntetik a testnevelő tanárt, akit megszurkáltak, miközben a diákjait védte

Farkas János egy fővárosi villamoson védte meg diákjait, amikor egy férfi bozótvágó késsel rájuk támadt. Az esetről, valamint arról, milyen elismerésben részesül a pedagógus, itt írnak.

Egy floridai férfi kifizette 36 család lejárt közümei számláit

A jól menő medencés vállalkozást vezető Michael Esmondot egy régi emlék vitte rá a jótékonykodásra. Részletek itt.

“Ne engedjék, hogy az intézmény politikai hadszíntérré, hatalmi harcok eszközévé váljon” – a Szent Margit Kórház dolgozói kiálltak a menesztett sebészfőorvos mellett

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Csókay András idegsebész professzor a Magyar Nemzetben fejtette ki, hogy a kórház vélhetően politikai okokból kényszernyugdíjazta a nemzetközileg is elismert Imreh Domonkos sebészorvost. Rajta kívül hét másik sebész adta be a felmondását. Most az intézmény dolgozói tömegével tiltakoznak Imreh nyugdíjazása ellen. Minderről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

Péntek éjjel rálőttek a Sopron Plázára

Arról, mi történt pontosan, erre a linkre kattintva olvashatsz bővebben, és egy fotót is találsz, amelyet a rendőrség készített a helyszínen.

Valami nem stimmel a mozgáskorlátozottak autóvásárlási támogatásával: több milliárd forint maradt a rendszerben, miközben néhány százan jutnak hozzá a kedvezményekhez

Egyre duzzad a fel nem használt állami támogatás összege, és nagyon kevesen vannak, akiknek jutott a mozgáskorlátozottak autóvásárlására szánt keretből. Az alábbi cikkben annak jártak utána, mi az oka annak, hogy a rászorulók még ezt az egyébként szűkre szabott forrást sem tudják kihasználni.

Egy Trumpot támogató, mesterséges intelligenciával manipuláló hálózatot kapott el a Facebook

A közösségi oldal pénteken kapcsolta le a közel ezer fiókot, oldalt és csoportot számláló globális hálózatot, amely mintegy 55 millió felhasználót érhetett el a Donald Trumpot támogató, megtévesztő módszerekkel terjesztett anyagaival. Az ügy azért is jelentős, mert ez az egyik első olyan próbálkozás, amikor mesterséges intelligenciát is bevetettek egy félrevezető közösségimédia-kampányban.

Kilépett a nyilvánosság elé a férfi, aki egy narválagyarral vette fel a küzdelmet a londoni késelő terroristával

Fotó: Peter Summers/Getty Images

November 29-én Londonban Usman Khan két embert ölt meg, de ha nincs Dylan Frost, aki narválagyarral száll szembe vele, az áldozatok száma valószínűleg ennél több lenne. Frost eddig a nyomozásra és az áldozatok hozzátartozóira tekintettel nem szólalt meg, de most részletes beszámolót adott a történtekről. A férfi nyilatkozatát ebből a cikkből ismerheted meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Ha szereted a disznóhúst, most vásárolj be belőle: durva...

képcím

"Ha megpróbáltok kirúgni, elpusztítalak benneteket" - mondta...

képcím

Vigyázat: hamis nyereményjáték terjed az Auchan nevében