Kövér László tévedett, de kiigazították - a hét történései képekben

Startlap - Startlap
Az országgyűlés elnökét adatokkal cáfolták; meghalt Tom Sizemore; tarolt egy sci-fi a hollywoodi színészcéh gáláján; tüntettek a postások Budapesten; 12 Kossuth-díjas tiltakozott a Sofitel szálloda átépítése ellen; 50 éves a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical. A hét hírei képekben.
Kövér László az Országgyűlésben
Kövér László az Országgyűlésben

Kövér László tévedett, de kiigazították – a hét történései képekben

Kövér László az Országgyűlésben
A legjobb női mellékszerepló kategóriájában az ugyancsak a filmben játszó Jamie Lee Curtist tüntették ki, a legjobb férfi mellékszereplő pedig a film másik színésze, Ke Huy Quan lett. Az amerikai színészszakszervezet gáláján a jelöltek teljes szereplőgárdái közül is ki szokták választani a legjobbat, ez esetben szintén a Minden, mindenhol, mindenkor szereplőinek kiemelkedő alakítását díjazták. (Forrás: hvg.hu) Fotó: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello
Pfeifer Tamás, a Postások Független Érdekvédelmi Szövetsége elnöke beszédet mond a szövetség és a Kézbesítők Szakszervezetének demonstrációján a Gazdaságfejlesztési Minisztérium előtt 2023. március 4-én. A tüntetők azonnali, inflációkövető, január 1-ig visszamenőleges béremelést követeltek.
Tom Sizemore
A északi fény
A Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról eredeti előadása a bemutatás évében, 1973-ban
Fotó megosztása:

Ez is érdekelhet

képcím

Svéd miniszterelnök: Budapestre megyek

képcím

Kocsis Máté: ha a svédeknek fontos a NATO-csatlakozás, akkor...

képcím

Svéd kormányfő: Svédország NATO-tagságról nincs mit tárgyalni...