Kiemelt Hírek 2021. szeptember 11.

Kövér László sátáni erőkről beszélt az egyházi vendégeknek

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 11.
Házelnök a Parlamentben fogadta a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyházi vendégeit. Esti hírösszefoglaló.

Kövér László az egyházi vendégeknek sátáni erőkről beszélt

MTI Országgyűlés Sajtóirodája/Pólya-Petõ Dávid

A Parlamentben fogadta a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyházi vendégeit az országgyűlés elnöke, ahol sátáni, sötét erőkről is beszélt. Bővebben

Pápáról indult „nézelődni” Ausztriába a vadászgépekkel kitoloncolt C-17-es óriásgép

Az osztrák védelmi minisztérium szerint komoly biztonsági kockázatot jelentett Ausztria légterében az a magyar felségjelű C–17-es NATO-gép, amely pénteken, néhol szinte a fák tetejét súrolva repkedte végig az országot. A furcsa történet részletei errefelé bontakoznak ki. 

Megalázó rendőrségi ügye miatt Szász János elhagyja az országot

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Februárban házkutatást tartottak nála, a rendőrök számítástechnikai eszközöket foglaltak le, miután Szász jogi vitába keveredett a bangladesi orvoscsoportról készített dokumentumfilmje miatt. De nem csak emitt költöznek, hanem az SZFE miatt is.  Szásszal Veiszer Alinda készített interjút, melynek lényegi részei itt érhetőek el. 

20 éve ezen a napon omlottak le az ikertornyok New Yorkban, miután két utasszállítót is nekivezettek a terroristák

A The Falling Man, azaz A zuhanó ember a 2001. szeptember 11-ei terrortámadásokról készült leghíresebb fényképpé vált húsz év alatt, de amikor a tragédia másnapján megjelent, olyan dühös haragot váltott ki az emberekből, hogy évekig sehol nem lehetett látni. Hogy miként is készült, illetve hogyan is emlékezik az aznapi eseményekre a fotó alkotója, az innen fog azonnal kiderülni. 

Kiderült, hol lehet szavazni az ellenzéki előválasztáson

Az Országos Előválasztási Bizottság véglegesítette az előválasztási szavazóhelyeket és nyitva tartásukat, mindez már hozzáférhető az ellenzéki előválaszás honlapján, illetve itt egy térkép is, melyen megtekinthető. 

A vadászati világkiállításra milliókba került, egy amerikai kisvárosban ingyen építettek agancsszobrokat

A Wyoming állambeli Jackson Hole-ban 1953-ban készült az első alkotás, mára turistalátványosság lett belőlük. Részletek

Tornádó pusztított Olaszországban, két halálos áldozatot követelt

MTI/EPA/ANSA/ olasz polgári védelem sajtószolgálata

Az eddigi hírek szerint a forgószél autókat borított fel és tetőket tépett le, a sérültek közül pedig négyen kritikus állapotban vannak. Részletek

Meghalt a Ludas Matyi karikaturistája, Dallos Jenő

Jellegzetes stílusa és humora volt, számtalan, de tényleg már lehetetlenül sok díjat nyert rajzaival, melyet ha meglát az ember, szinte biztosan beugrik egy másik, amit szintén ő alkotott. Az életműve röviden itt érhető el

Ekkor hagyják el a szülői otthont a magyar fiatalok

Nyugat-Európához képest a keleti régió egyfajta csúszásban vannak, és a fiatalok tovább veszik igénybe a “mamahoteleket”. Hasonlóan van ez Magyarországon is, mutatjuk, hány éves korban költöznek el a szülőktől az ifjoncok.

Keresés az oldalon