Kiemelt Hírek 2020. április 30.

Kövér László beszólt a nőknek, Lilu pedig Kövérnek

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2020. április 30.
A műsorvezető nem hagyta szó nélkül a házelnök nőkre tett kijelentését. Bulvárösszefoglaló.

Lilu Kövérnek: “A személyi számom 2-vel kezdődik, ennek örülök”

“Én szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen azokra, akiknek a személyi száma 2-vel kezdődik, amikor olyan helyzetbe keverik magukat, amilyenbe Szabó Tímeának is sikerült legutóbb. Nincs annál elszomorítóbb, mint amikor egy gyűlölettől eltorzult női arcot lát az ember férfi létére” – mondta a napokban Bayer Zsolt műsorában Kövér László. Az ellenzék és a sajtó egy részéről nagy felháborodást kiváltó szavakra szerdán Lilu is reagált. Ha érdekel, mit írt a házelnöknek a műsorvezető, ide kattints.

Főszereplő távozik a Barátok közt-ből

Ha érdekel, ki az a szereplő, aki 7 év után távozik a szappanoperából, és még a színészettel is felhagy, ebből a cikkből megtudhatod.

Az 57 éves Rost Andrea újra szerelmes

Élete legkiegyensúlyozottabb és legboldogabb időszakát éli az operaénekes, aki most először beszél új szerelméről. Részletek.

35 lett Gal Gadot, aki kis túlzással Beyoncének köszönheti a világhírnevet

A legtöbben csak Csodanőként ismerik, a divatmagazinok ölnének, hogy címlapra tehessék, legelső filmes munkája pedig majdnem egy James Bond-mozi lett. Harmincöt éves Gal Gadot, aki modellként kezdte, ügyvédnek készült, végül világsztárrá vált. Ja, és Miss Izrael is volt, de ahogy mondja, ő nem az a fajta csaj, aki egy szépségkirálynői koronával akarja végighaknizni az életét. 

Harrison Ford nagy galibát csinált egy reptéren

Harrison Ford pár napja repülni volt, és leszállt a kaliforniai Hawthorne reptéren. Szépen elindult a távolabbi hangár felé a gurulóúton (átvágva a kifutón), amikor rászólt a légiforgalmi irányító. Ebből adódott a bonyodalom, amit ebben a cikkben mesélnek el részletesebben.

Dolgok, amiket az életben nem akartál látni: Gáspár Laci feje a Szikla testén

Jelenleg is fut a Made in Karantén című műsor Sztarenki Dórival, Gáspár Lacival, ByeAlexszel és Szabó Győzővel. Ennek apropóján készített valaki egy teljesen elborult Photoshop-munkát, ahol a négy zsűritagot ráalkotta a Dwayne Johnson-féle Jumanji-filmek egyik plakátjára. Itt nézheted meg.

Tom Hanks kutatási célokra eladományozta a vérplazmáját

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson közvetve is segíteni akarják egy koronavírus elleni vakcina kifejlesztését, ezért kutatási célokból vért és vérplazmát is adtak. A színész kitalált egy frappáns nevet is hozzá, amit ebben a cikkben árulnak el.

Kiss Ramónáék így tartják ébren a tüzet a házasságukban

A kisgyermekes műsorvezető elárulta, férjével hogyan igyekeznek megőrizni a szerelmüket. A részletekért ide kattints.

 

Radics Gigit párja mentorálja, ezt tanulja szerelmétől az énekesnő

Az énekesnő hamarosan új dallal és klippel debütál, melyet testvérével közösen jegyez. Amikor Radics Gigi épp nem stúdiózik, párja segítségével próbálja meg tovább csiszolni rajztehetségét

Visszatér a Linkin Park

Kétévnyi kihagyás után visszatér a Linkin Park, jelentette be a zenekar gitárosa, Dave Farrell. Részletek.

Keresés az oldalon