Kövér László: A baloldal politikája nyíltan hazaáruló

Startlap - Startlap
Sajátos megfogalmazása szerint az ellenzék óbégat a nyugati gazdáinak. Heti hírösszefoglaló.

A házelnök ismét kemény állításokat fogalmazott meg az ellenzékről

MTI/Kovács Tamás

A magyar baloldalnál a sunnyogást, a mellébeszélést, a hazára meg a nemzetre való hivatkozást felváltotta a nyílt hazaárulás politikája” – mondta Kövér László a Magyar Hírlapnak adott hosszú interjújában, melybe bőven jutott még a szidalmakból. Íme.

Jóval nagyobb nyugdíjemelés jöhet év elején

Jó ideje ostorozzák a kormányt nyugdíjas szervezetek amiatt, mert direkt a valós áremelési ütemnél alacsonyabb mértékben emeli év elején a nyugdíjat, és emiatt csak év vége fele, utólag kapnak kompenzációt, kiegészítő emelést a jogosultak. Most azonban két fontos fejlemény is történt, ami után nagyon nehéz lesz a kormánynak kitartania a 3 százalékos nyugdíjemelés mellett. Részletek.

Kórházi oltópontokon és a háziorvosoknál kaphatnak oltást a gyermekek

Megkezdte az 5-11 évesek vakcinációjának előkészítését az oltási munkacsoport, az oltóanyagok hamarosan érkeznek, a szülők előtt pedig napokon belül megnyílik az online időpontfoglalás lehetősége. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Orbán: A kormány mindenkit meg fog keresni, akinek lejár a védettsége

A kormányfő szokásos péntek reggeli napindító rádióinterjújában az olyan slágertémákon túl, mint a rezsicsökkentés, Orbán “elkeseredett küzdelme” a gyerekek jövőjéért, illetve az országot támadó Brüsszel, némi járványügyi tájékoztatásra is maradt idő. Részletek.

Kunetz Zsombor: Csak kötelező oltással és az oltatlanok korlátozásával lehet a leállásokat csökkenteni

“Ez az összeomlás”

kommentálta az egészségügyi szakértő a Veszprémi Kórház járóbeteg-ellátásainak korlátozását. Kunetz Zsombor azt mondja, 4617 embernek nem kellett volna meghalnia, ha mindenki be lenne oltva. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Nagyot ugrott a magyar átlagfizetés: megérkeztek a legújabb, adatok

Csakhogy az infláció az egekben jár, és az átlagos magyar emberek tényleges keresetét valójában sokkal jobban tükrözi a mediánfizetés, amely már közel sem olyan magas. Ha pedig a közmunkásokat sem zárjuk ki a statisztikákból, tovább romlanak a számok. Részletek.

A MOK elárulta, hány oltott van a lélegeztetőgépeken

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) részletes tájékoztatót adott arról, mennyire hatékonyak valójában a vakcinák a súlyos megbetegedések ellenÍme az adatsor.

Városháza-ügy: Karácsony megunta a gyanúsítgatásokat, mindent elérhetővé tett a neten

MTI/Kovács Tamás

Nem csillapodik a Városháza állítólagos ingatlanügyei körül kipattant botrány, amit most igazán megelégelt Budapest első embere. Így minden olyan dokumentumot elérhetővé tett online, amely hivatalba lépése óta ingatlanértékesítéssel kapcsolatos a fővárosban. Részletek

HVG360: Volt titkosszolgákkal figyeltetik a fideszes körök az ellenzéki politikusokat

“2010 előtt a baloldalról is kaptunk ilyesmi munkákat, de aztán idővel onnan már nem, valószínűleg a pénzük fogyott el. Ma már csak a Fidesz tudja ezt megfizetni.” 

60 ezer forinttal díjazza az oltást az egyik legnépszerűbb magyarországi boltlánc

A koronavírus elleni védekezés mellett korábban is elköteleződött vállalat aggódik a karácsonyi roham miatt, a kétezer hazai dolgozót kötelező vakcina helyett pénzzel motiválják. További információkért katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Csirkehiány lehet a boltokban a szakmai szervezet szerint

képcím

444.hu: Megérkezett az Orbán család harmadik generációja a...

képcím

Megjelent a rendelet az oltási igazolványról