Kiemelt Hírek 2021. március 30.

Kovács Kokó István családjával együtt Svájcba költözik

Startlap Kiemelt Hírek 2021. március 30.
Egy magas pozíció szólítja Lausanne-ba. Feleségének sok mindenről le kell majd mondania. Bulvárösszefoglaló.

Kovács Kokó István családjával együtt Svájcba költözik

Az ökölvívót egy magas pozíció szólítja Lausanne-ba. Ő nagyon izgatott, feleségének azonban sok mindenről le kell majd mondania. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Berki Krisztián a bűntetőfékezésével viccelődik

Berki, aki amúgy tagadja a vádakat, egy mémet készített saját magáról és a Suezi-csatornába szorult konténerszállítóról. Fotó.

Növényi Norbertnek brutális tünetei voltak a koronavírustól: “Úgy éreztem minden köhögési rohamnál, hogy az lesz számomra az utolsó”

Az olimpiai bajnok birkózó már március 10-én megbetegedett, de eddig nem volt abban az állapotban, hogy nyilatkozni tudjon. Friss Facebook-bejegyzésében már mindenről beszámolt, még azt is leírta, pontosan milyen gyógyszereket és gyógynövényeket szedett. És azt, hogy nagyon félt. A szöveg teljes terjedelmében itt olvasható.

Ördög Nóra és Nánási Pál új sorozatot indít

A házaspár lakóautóval vágott neki Magyarországnak két gyermeke kíséretében, erről készült egy vlog. Az előzetes és a további részletek itt nézegethetők.

Életünk története: a 45 évvel öregebb Cseh Lászlót csak a mosolya és a kopasz feje árulja el

Fotó: Clive Rose/Getty Images

Friderikusz érzelmes műsorának legutóbbi adásában az úszócsillag és felesége, Cseh Diána volt a két vendég, akikre a stáb plusz 25, illetve 45 év maszkírozott. Diána megszólalni alig tudott, amikor szembesült férje idősödő verziójával. Fotók és további részletek itt.

A 8 hónapos terhes Dér Heni addig edz, amíg csak lehet

Az énekesnőt a várandósság sem tarthatja vissza a sporttól, amiről fotós bizonyítékot mutatott. Íme.

Tóth Dávid: Nem elkeseredésemben vállaltam el a Nagy Ő szerepét

A sportoló, akivel 18 év szünet után Noszály Sándor helyére állva keresi a szerelmet, állítja, teljesen komolyan gondolja a műsort és az igazi megtalálását. Hiába cikizik. Sőt, más fontos feladatot is szeretne beteljesíteni a szereppel. Ha kíváncsi vagy, mit mesélt a témáról Tóth Dávid, akkor ezt a cikket olvasd el.

Szőke Zoltán meglepő állást kapott a Barátok közt után: “Éreztem, hogy van egyfajta vezetői képességem, ezt az ember érzi”

Az egykori Berényi Miklós a Mokkában beszélt új munkájáról. Videó.

Jaksity Kata lemondott a párkeresésről: “Az egyedüllétre rendezkedtem be”

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A 2017-ben elvált tévés három gyerekével és idős szüleivel él együtt, és mindent bevet, hogy megmentse magukat az anyagi csődtől. Részletek itt.

Kis Grófónak a túlvilágról üzent az apja: “Megérkeztek a válaszok egy négyéves kislánytól”

A koronavírusban 49 évesen elhunyt Kozák László Grófo, vagyis Nagy Grófo szeretteire “isteni nyugalom szállt”, miután megkapták az üzenetet. Mi történt? Innen kiderül.

Keresés az oldalon