Kiemelt Hírek 2019. november 21.

Kovács Katalin titokban férjhez ment

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2019. november 21.
Rendhagyó menyasszonyi ruhát választott az olimpiai bajnok. Bulvárösszefoglaló.

Első kép Kovács Katalin titokos esküvőjéről

A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Kovács Katalin különleges esküvőn házasodott össze a párjával, dr. Schmidt Ádámmal. Ebben a cikkbenelőször mutatott fotót a pár a nagy napról.

Az utolsó pillanatok: Szabó Zsófi szülés előtti fotót posztolt

Az utóbbi napokban egy olyan kihívás terjed az interneten, ahol szülés előtt álló anyukák mutatják meg magukat a baba születése előtti pillanatokban. Szabó Zsófi is benevezett egy fotóval.

András herceg erre kéri az édesanyját

Fotó: Warren Little/R&A/R&A via Getty Images

András herceg neve a Jeffrey Epstein-féle pedofilbotrány miatt lett felkapott mostanság. A yorki herceg tagadja, hogy részt vett volna az orgiákban, azonban pár napja előkerült pár fotó, amelyeken fiatal lányokkal látható. Ezek után nem maradt más választása, mint kiadni egy közleményt, amit az alábbi cikkben olvashatsz el.

Egy lesifotó buktatta le Dallos Bogit és Puskás Petit

Egy lesifotó bizonyítja, hogy az X-Faktor két mentora, Dallos Bogi és Puskás Peti összejöttek. A felvétel készítője Bogit és Petit egy étteremben látta ölelkezi és csókolózni. A témáról bővebben alább olvashatsz.

Vasvári Vivienre rátalált a szerelem

4 hónappal szakítása után már nincs egyedül az üzletasszony. Bár semmit sem akar elkiabálni, kialakulóban van egy új szerelem. Ha érdekel, miért kell óvatosnak lennie a kapcsolataiban, olvasd el a lenti cikket.

Még mindig egy igazi bombázó az 55 éves Elle Macpherson

Fotó: Mark Metcalfe/Getty Images

A Test – így emlegették a kilencvenes években Elle Macphersont, aki ma, 55 évesen is simán rászolgál még erre a névre. A legendás szupermodell a minap Instagram-oldalára posztolta az alábbi fotót, mely a Bahamákon készült róla. 

Kökény Attila: Egy férfinak tudnia kell türtőztetnie magát

Nyár vége óta pletykálják, hogy Kökény Attila házassága megromlott. Most reagált a hírekre.

Elárulta Vajna Tímea, mire fogja költeni a pénzt, amit Andy hagyatékáért kap

Vajna Tímea Amerikába költözik, de előtte még elárverezi néhai férje személyes tárgyait. Ha érdekel, mire fogja költeni a bevételt az özvegy, ebben cikkben részletesen beszámolnak róla.

Lajsz András: Nem dobhatom még be a törölközőt

MTI Fotó: Honéczy Barnabás

Lajsz András az elmúlt években szörnyű dolgokon ment keresztül. Tavaly októberben el kellett adnia budapesti éttermét, az egészségi állapota sem volt rendben, négy infarktuson esett át, és több szívműtétje volt. Ráadásul, egy rövid affér miatt felesége is elvált tőle. A koktélkirály most új városban kezdett új életet. Minderről a lenti cikkből tudhatsz meg többet.

Schwarzenegger fia Schwarzenegger-módra pózolt

Joseph Baena a házasságon kívül született fia Arnold Schwarzeneggernek, aki egyre inkább apja nyomdokaiba lép a konditeremben. Egy fotóval bizonyítjuk.

Keresés az oldalon