Kiemelt Hírek 2018. október 27.

Körözést adott ki a rendőrség: megszökött a gyulai börtön egyik foglya

Startlap Kiemelt Hírek 2018. október 27.
Tóth László megtalálása érdekében a lakosság segítségét kérik.

A Gyulai Rendőrkapitányság körözést adott ki a képen látható szökött fogoly, Tóth László ellen – adta hírül a police.hu.

A 40 éves férfi a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben töltötte a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztését, ahova péntek este 8 óráig kellett volna visszaérkeznie engedélyezett távolmaradásáról. Tóth László azonban nem tért vissza a börtönbe a megjelölt időpontig, ezért a Gyulai Rendőrkapitányság elrendelte a körözését.

Tóth László 178 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja sötét, rövid, szeme barna színű. Tetoválása, illetve egyéb különös ismertetőjegye nincsen. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a férfi Csongrád megyei településeket keresett fel.

A Gyulai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Tóth Lászlót felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Keresés az oldalon