Koronavírus: hétezren rekedtek az óceánjárón

Az olaszok nem engedték, hogy a luxus-üdülőhajó kikössön. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-01-30 18:27

A Costa Smeralda óceánjáró horgonyoz a Róma közelében fekvõ Civitavecchia kikötõjében 2020. január 30-án. MTI/AP/Andrew Medichini

Koronavírus: 7000 ember  nem szállhat le az olasz tengerjáró hajóról

750 kínai turistával a fedélzetén karantén alá helyeztek az olasz partoknál egy hatalmas tengeri kirándulóhajót mind a 6000 utasával és 1000 főnyi személyzetével. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints ide. 

Marian Cozma gyilkosa egy másik ügy miatt a börtönben marad

Meghosszabbította a Székesfehérvári Járásbíróság a Marian Cozma meggyilkolásáért elítélt S. Istvánnak a letartóztatását. Idekattintva kiderül, miért is ítélték el újra.

Kiderült, mikor hozzák haza a Vuhanban rekedt magyarokat

Francia segítséggel jöhetnek haza a koronavírus gócpontjába rekedt magyarok, ahogyan más EU-s állampolgárokat is. Azt, hogy mindez mikor lesz a leghamarabb lehetséges, ebből a cikkből fog majd kiderülni.

Tüntetnek Niederemüller Péter ellen

A Fidesz a terézvárosi polgármester ellen tüntet többek között Hollik István és Bayer Zsolt részvételével. Az eseményeket élőben itt érheted el.

Budapesti boltokra kirakott feliratokon bizonygatják, hogy nem kínaiak

Úgy tűnik, a koronavírusról érkező hírek az ázsiaiak által üzemeltetett boltok forgalmára is rossz hatással van, a nap folyamán ugyanis két olyan budapesti üzletről is értesült a 24.hu, amelynek kirakataiban feliratként megjelent, hogy nem kínaiak. Ha ide kattintasz, akkor kiderül, melyik nemzet kereskedőiről van szó. 

Választási botrány Egerben: a polgármester  bizonyítékokkal állt elő

Rég nem látott, igazán szofisztikált Kubatov-listákat hagyott hátra nagy valószínűséggel az előző garnitúra, melyre a napokban bukkant rá az új vezetés. Minderről Mirkóczki Ádám a jelenlegi polgármester a város közgyűlése előtt beszélt meglehetősen indulatosan. Ha te is kíváncsi vagy a botrány részleteire, akkor csak kattints ide. 

A Hatvannégy Vármegye döglött patkányt vitt Niedermüllernek

Mint közleményükben írták, nem gondolták volna, hogy valaha arról beszélnek majd országos tévécsatornákban, hogy a “fehér, keresztény, heteroszexuális” családmodell rémisztő. Csak erős idézetűek kattintsanak tovább erre a cikkre. ahonnan tovább lépve elérhető a patkány fotója.

Indulatos magyar vita alakult ki Brüsszelben

Hazaszeretetről és magyarságról pattant ki veszekedés Hidvéghi Balázs fideszes és Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő között a közösségi médiában. Az Oktatói Hálózat jelentése kapcsán kialakult adok-kapok részleteiinnen érhetőek el.

Wichmann Tamás: Már nem a gyógyulást, inkább a kínok végét várom

Csütörtökön jelent meg a Pesti Hírlap első száma, amelyben szerepel egy nagyinterjú Wichmann Tamással, aki nemrégiben vette át a sportújságíró szövetség és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közös életműdíját. A legendával közölt beszélgetés legfontosabb momentumai csak egyetlen klikkre.

Már el is ítélték a röszkei határt rohamozókat

A bíróság tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett határzár tiltott átlépésének bűntettében mondta ki bűnösnek a migráns férfiakat. Azt, hogy mindezért mennyit is kaptak, ezen cikkből fog majd kiderülni.

Mai nap hírei

Koronavírusos Szőcs Géza, súlyos állapotban van

szeretlekmagyarorszag.hu6 órája

Áremelés mellett döntött a Netflix

gsmring.hu8 órája

Pécsen megjelent a tigrisszúnyog – komoly kockázatot jelent

agroinform.hu9 órája

Hatalmasat nőtt az új fertőzöttek száma hazánkban

demokrata.hu10 órája

Szigetszerű terjeszkedéssel bővül a hazai 5G-s lefedettség

itbusiness.hu13 órája

Zágrábban minden harmadik Covid-teszt pozitív lett

szimpatika.hu14 órája

A 2017-es vizes VB-n nem csak szórták a pénzt, hanem a haverok zsebébe tömték

ezalenyeg.hu15 órája

Monchiero dióbetakarító gép gyakorlati bemutatója Csorváson

gepmax.hu15 órája