Korda elsírta magát Karel Gott halálhírére

Startlap - Startlap
Korda György közelről ismerte a cseh táncdalénekest, aki súlyos betegségben hunyt el. Bulvárösszefoglaló.

Karel Gottot végleg legyőzte a halálos kór

80 éves korában meghalt Karel Gott. Arról, milyen körülmények hunyt el, és mi okozta halálátebben a cikkben írnak részletesen. A hír nagyon komolyan megrázta a cseh táncdalénekes magyar kollégáját, Korda Györgyöt. Ebből a cikkből megtudhatod, mennyire megrendülten reagált, és Korda azt is elmeséli, milyen kapcsolat fűzte Gotthoz.

Harry herceg kemény nekiment a brit sajtónak Meghan Markle lejáratása miatt

Fotó: Dan Istitene – Pool/Getty Images

Harry herceg és Meghan Markle jogi lépéseket fognak tenni a Daily Mailt és a Mail on Sunday-t birtokló médiabirodalomellen, és Harry egy elég határozott nyílt levélben magyarázta el, mennyire elege van abból, amit a feleségével művelnek bizonyos bulvárlapok.

Damu Roland tényleg alkoholra vett be gyógyszereket, és elmondta, miért

Hétfőn még csak annyi volt teljesen bizonyos, hogy vasárnap egy embert egy józsefvárosi lakásból kórházba kellett vinni, mert öngyilkossági kísérletet követett el, és ez a személy feltehetően Damu Roland. A színész azóta elismerte, tényleg róla volt szó, és részletesen kifejtette, hogyan fajultak idáig a dolgok.

Berki Krisztián motorral hajtott be a borbélyához, és mindezt kvázi azzal indokolta, hogy ő bármit megtehet

Berki Krisztián minden mondata egy Berki Krisztiánt magasztaló költemény. A szakálla “győztes”, az arca “értékes”, és még sorolhatnánk a csúcspontokat legutóbbi szövegéből, amit a Sláger TV ÜBERKIrályában mondott el, amikor arról beszélt, miért tök normális, hogy motorral áll be a tükör elé levágatni a szakállát. Ha kíváncsi vagy, miket mondott pontosan, akkor kattints ide, nem fogsz csalódni.

Ismét magyar úszónő edzője lesz Shane Tusup 

Bujdosó Zsombor és Földházi Dávid után egy újabbb magyar úszó mögé áll be Shane Tusup, akit annyiban Hosszú utódjának is nevezhetnénk, hogy ezúttal egy női sportolóról van szó. Az, hogy rögtön három magyar úszó is egy külföldi edzőt választ, egyáltalán nem mindennapos nálunk: a következő cikkből nemcsak az derül ki, ki Tusup új bajnoka, hanem arra is kitérnek, vajon mit tervezhet Magyarországon a korábban röviden golfozásra váltó amerikai tréner. Sőt, az is, mennyi lesz a havi fizetése.

Gáspár Zsoltot épp csak kukoricára nem térdepeltették otthon Demcsák Zsuzsa miatt

Gáspár Győző testvére számára igen súlyos következményekkel járt, hogy az Ázsia Expresszben Demcsák Zsuzsának kellett csapnia a szelet. Feleségétől már korábban kapott egy pofont, de akkor még az asszony nem is látta a teljes adást. Miután képernyőre került, hogyan udvarolt Gáspár Demcsáknak, jóval komolyabb szankciókkal sújtotta férjét: nagyon közelről kellett összebarátkoznia a birkákkal… Mi történt otthon Gáspárral? Innen kiderül.

Vasvári Vivien kiposztolta, hogy plasztikai sebésznél járt, és ebből fény derült egy nagyon érdekes dologra

Szögezzük le az elején, hogy Vasvári Viven 28 éves, és rendelkezik egy 28 éves ember minden szuper testi adottságával. Azt eddig is tudtuk jól, hogy plasztikáztatja a melleit – jelen időben, mert már többször átszabták mellkasát, és korábban elmondta, hogy a jövőben is át fogják, ha úgy érzi, szüksége van rá. Szájfeltöltéséről is nyíltan beszél, és az sem meglepő, hogy ezen kívül egyéb kezeléseket kap. De az a beavatkozás, amiről egy könnyed félmondatban tett említést, amikor legutóbb meglátogatta “kedvenc dokiját”, felülmúlta minden várakozásunkat

A világ egyik leghíresebb színésznőjével találkozott Ördög Nóra

Egy filmes találkozón Ördög Nóra volt olyan szerencsés, hogy megismerhette a régi nagy színésznők egyikét, valakit, akinek pár évtizeddel ezelőtt az egész világ a lábai előtt hevert.

Megvan, kire ütött Archie, Harry herceg és Meghan Markle kisfia

Egy ideig elég kevés felvételt láthattunk Archie Mountbatten-Windsorról, majd nemrégiben egy csomó videó jelent meg róla, amikor szüleivel közösen meglátogattak egy afrikai érseket. Ekkor világossá vált, hogy mama és baba borzasztó aranyosak együtt, és azóta arra is felfigyeltek, kitől örökölte vonásait a jelenleg 4 hónapos trónörökös.

Wolf Katit sokan támadták súlya miatt: elárulta, mitől olyan vékony, és hogyan tartja meg sportos formáját

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kötelező fotóhely:-). #erdély #királyhágó #úton #koncert

Wolf Kati (@wolfkatiofficial) által megosztott bejegyzés,

Wolf Katinak elég szövevényes viszonya van a kilókkal: egyrészt neki is nagyon komolyan meg kell küzdenie alakjáért, másrészt viszont többször támadták már azért, mert túl sovány. A következő cikkben az énekesnő elmagyarázza, hogy is van ez: elárulja mitől fogyott le olyan nagyon, és azt is, hogyan őrzi meg sportos formáit.

Ez is érdekelhet

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Vasvári Vivien babát vár

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei