Koporsóban fekvő feleségét és babájukat mutatta meg a Facebookon

Startlap - Startlap
Párja és születendő gyermekük autóbalesetben haltak – ittas sorfő okozta a tragédiát.

A halál mindig szörnyű fájdalommal jár, nehéz, ha valaki elveszíti a rokonát, hozzátartozóját, barátját. Zach Kincaid helyzete különösen nehéz, a férfi ugyanis egyszerre vesztette el 29 éves feleségét, Krystilt, valamint születendő gyermekét, méghozzá egy részeg sofőr miatt.

A kaliforniai férfi éppen párjával beszélt telefonon szeptember 9-én, amikor a kihangosítót használó állapotos asszony autójába belement egy 140 km/h-val közlekedő BMW-s – írja a 24.hu. Bár Krystilt kórházba szállították, már nem tudták megmenteni, ahogy a kisbabát sem, aki egy hónappal később, október 9-én jött volna világra. Ezzel szemben a BMW-t vezető, ittas állapotban lévő Marcos Forestal, aki egyébként profi bokszoló, néhány karcolással megúszta a balesetet.

A férfi maximum 10 éves börtönbüntetést kaphat, mivel a kaliforniai jog szerint a meg nem született baba nem számít áldozatnak.

Zach Kincaid ebbe nem akar belenyugodni. Bár egyedül maradt négy gyermekével, és megemészthetetlennek tűnő fájdalom gyötri, mindent elkövetni azért, hogy felhívja az emberek figyelmét az ittas vezetésre, és a Facebookon megrázó fotókat tett közzé, amelyeken a felesége és kisbabája fekszik a nyitott koporsóban. Sőt még petíciót is indított, amelyben igazságot követel, és szeretné, ha a meg nem született kisbabájának haláláért is felelne a bűnös.

Fotó: Facebook/Zach Kincaid

Ez is érdekelhet

képcím

Rendelet: változás jön a rezsiszámlákon

képcím

Veszélyhelyzet: fáról, gázról döntött a kormány

képcím

Moszkva szerint az Egyesült Államok "közvetlenül részt vesz" a...