Kiemelt Hírek 2020. május 15.

Koltai Róbert megmutatta párját, és közös exkluzív interjút adtak

bubba Kiemelt Hírek 2020. május 15.
A színművész már több mint három éve együtt van Ildikóval, akiért egy másik férfival versengett. Bulvárösszefoglaló.

Koltai Róbert megmutatta párját, és közös exkluzív interjút adtak

Már három és fél éve tart kapcsolatuk, Koltai Róbert azonban eddig sosem beszélt párjáról. Gaál Ildikóval együtt élnek, de hosszú út vezetett idáig: a munkakapcsolatuk alakult előbb barátsággá, majd szerelemmé. Erre a linkre kattintva egy közös podcastinterjút hallgatgatsz meg a párral a megismerkedésükről, a közös munkáikról, a családjukról és a demenciáról. Ha szeretnéd megnézni, hogy festenek együtt, akkor íme egy fotó.

Boros Lajos a telke és az autója árából él

Az egykori rádiós hosszú betegsége után éppen csak elkezdett ismét a munkába állni, de a kijárási korlátozás csúnyán áthúzta a terveit. Ennek ellenére nem adja fel, egy új projekten dolgozik. Erről ebben a cikkben mesél, amelyben azt is elárulja, miként súgta meg neki annak idején a Bumeráng egyik adásában Dr. Merkeley Béla, hogy gondjai lesznek az egészségével.

Elhunyt Udvaros Béla rendező, Udvaros Dorottya gyászol

Kilencvenöt éves korában csütörtökön elhunyt Udvaros Béla rendező, író, színházigazgató. A hírt lánya, Udvaros Dorottya közölte. 

Horváth Éva egyetlen, iszonyú vicces képen prezentálta a kisgyerekes családok éjszakai kínszenvedéseit

Horváth Éva hároméves kisfia nem kevés helyet foglal, főleg plüssállataival együtt. Ez persze nem lenne különösebb gond, ha másként választaná ki az éjszakai szundi helyszínét. A fotót itt nézheted meg.

Hopp Csilla készülhet a börtönre, ha elítélik kisfia halála miatt?

Forrás: RTL Klub

Hopp Csilla és L. L. Junior kisfiát tavaly augusztusban gázolta halálra egy autós a 14. kerületben. Dávidka édesanyját pár nappal ezelőtt gondatlanságból elkövetett emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Megállapíthatják-e Hopp Csilla felelősségét, és amennyiben igen, milyen büntetést szabhatnak ki rá? Erre a kérdésre válaszol ez a cikk.

Ördög Nóra kellemetlen kérdésekre válaszolt a gyerekeiről és a volt férjéről: már érti, miért nem szereti őt Kajdi Csaba

Az 1Kanapén legújabb évadának első részében Ördög Nórával beszélgettek, aki egy kérdést sem került meg, mindenre lelkiismeretesen válaszolt. Pedig olyan témák is szóba jöttek, mint például az, hogy miért “mutogatja” a gyerekeit, illetve felmerült Kajdi Csaba vádja is, aki szerint Ördög az első féjének, Rubin Kristófnak köszönheti RTL-es karrierjét. Videó és további részletek itt.

Cukiságbomba a karanténból: Görbicz Anita és Vincze Ottó fia kertészkedik és főz, Mádai Viviené pedig már az anyját fuvarozza a biciklijén

Görbicz Anita és Vincze Ottó közös gyermeke, Ottó Boldizsár 5 évvel ezelőtt jött világra. A két sportoló komolyan veszi a karantént: folyamatosan otthon voltak, így elég sok idejük jutott Boldizsárra. Ebben a cikkben  aranyos fotókat találsz a családi idillről.

Nem Görbicz Boldizsár az egyetlen, aki jelenleg szülei kitüntető figyelmét élvezi: Mádai Vivien kisfia számára is folyamatos társaságot szolgáltat édesanyja. Róluk itt láthatsz képeket.

Köllő Babett félmeztelen képet posztolt: azt hitte, jó lesz a repcemezőn pózolni, de tévedett

A luxusfeleség úgy érezte, felszabadító élmény lesz megmutatni az egyik legnépszerűbb hazai szántóföldi növénykultúrának, hogy milyen remek formának örvend. A felszabadulás nem jött össze, de a félpucér kép igen: íme.

Az a rossz hírünk van, hogy elkészült Fekete Pákó új videóklipje

Elveszlek tégedet, ó lá lá lá

– énekli Fekete Pákó új slágerében, amelyhez Budapest belvárosában forgatott le egy, a szöveghez mérten viszonylag minimalista klipet. A 2 perc 18 másodperces szerzeményben a szokásos formáját hozza a didis dalával népszerűvé vált énekes, kattintani tehát csak felelősséggel tessék, de amúgy ide kell.

Így néz ki Salma Hayek smink nélkül: gyönyörűen

Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

A mexikói születésű színésznő legfrissebb Instagram-posztjában semmi különös nincs: a medencéből kibukkanva mutat magáról egy közeli fotót. Egy dolog mégis szembeötlő: Salma Hayek káprázatos szépsége, amihez egy gramm festékre sincs szüksége. Erről magad is meggyőződhetsz itt.

Keresés az oldalon