Kiemelt Hírek 2020. szeptember 08.

Kökény Attila egyszer vallotta be, hogy hűtlen volt a nejéhez, ezt is becsülik benne

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2020. szeptember 08.
Eltelt tíz év, amióta megismertük Kökény Attila nevét, ez alatt sok minden változott az énekes életében. Bulvárösszefoglaló.

Kökény Attila egyszer vallotta be, hogy hűtlen volt a nejéhez, ezt is becsülik benne

Nem csak a Sztárban Sztár miatt érdekli az embereket Kökény Attila, mutatjuk, mire kíváncsiak vele kapcsolatban és ebben a cikkben megválaszoljuk a kérdéseket is.

Vajna Tímea és Hódi Pamela is koronavírusos lett

Andy Vajna karanténban lévő özvegye ebben a cikkben meséli el, hol kapta el a vírust, és hogy mennyire megviselte a betegség. Hódi Pamela két hétre szintén karanténba vonult, de – mint ebből a cikkből kiderül – ő nem a testi tünetektől szenved elsősorban.

Kórházba került L.L. Junior várandós felesége

Körtvélyessy Kinga veszélyeztetett terhes, L.L. Junior itt mesél az állapotáról.

Gordon Ramsay elárulta a tökéletes tészta receptjét

Robyn Beck / AFP

Sokan apróságokon csúsznak el, mikor tésztát akarnak főzni. De most mindannyiunkból tésztaspecialista válhat, ha megfogadjuk a sztárséf tanácsait, amelyekért ide kattints.

Baukó Évát letiltotta a Facebook Tóth Gabi miatt

Baukó Éva csúnyán beszólt Tóth Gabinak és a raktárkoncerteseknek, aztán törölte a botrányos posztot, de mi mégis megmutatjuk, ide kattints

Megvan, mikor indul a Drága örökösök negyedik évada

A Drága örökösök záró évaddal tér vissza a képernyőre. A negyedik évadban ismét izgalmas fordulatok várhatóak Ökörapáti lakóinak életében. 

Koronavírusban meghalt a Temptations volt énekese

49 évesen, koronavírusban elhunyt Bruce Williamson, a Temptations amerikai soul zenekar volt énekese. Az előadóművész vasárnap, egy Las Vegas-i kórházban halt meg. Részletek.

Ilyen nagy már a Szulejmán Hürremének kislánya

Anadolu Agency via AFP

Meryem Uzerli szingli anyukaként neveli a kis Larát. Kettejükről itt találsz egy meghatóan szép fotót.

Tovább terjed a járvány – Egyre több külföldi sztár lesz koronavírusos

Tom Hanks és Rita Wilson voltak az elsők a hírességek közül, akikről még márciusban kiderült, hogy megfertőződtek a koronavírussal. A sztárokat a COVID-19 második hulláma sem kíméli, az elmúlt hetekben egyre többen jelentették be, hogy elkapták a betegséget. Ha érdekel, kik ők, ebből a cikkből megtudhatod.

Taylor Swift történelmet ír a Billboard-listán

Az amerikai country-pop énekes beállította Whitney Houston rekordját, sőt már bizonyos szempontból a Beatlesszel is versenyre kel. A témáról bővebben itt olvashatsz.

Keresés az oldalon