Kórházba került Kóbor János

Startlap - Startlap
Az Omega frontembere többször is hangot adott annak, hogy nem oltatja be magát a koronavírus ellen. Heti hírösszefoglaló.

Kórházba került Kóbor János

Kóbor János énekes az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. novemberében. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az Omega frontembere korábban többször is hangot adott annak, hogy nem oltatja be magát a koronavírus ellen. Állapotáról, és arról, hogy egy másik zenész is kórházba került koronavírussal, itt írnak.

Varga Mihály adócsökkentéseket jelentett be

Csökken a szociális hozzájárulási adó, megszűnik a szakképzési hozzájárulás. Részletek.

A koronavírussal is küzd a Fidesz-frakció

Pár hét alatt négy fideszes képviselő is megfertőződött. Rusvai Miklós  virológus biztos benne, hogy jóval több fertőzött lehet a kormánypárti frakcióban és a parlamentben is annál, mint ami nyilvánosságra került. Bővebben.

Bige László néhány milliót adott Márki-Zay Péternek az előválasztás során

Azt nem tudja megmondani, hogy ki kezdeményezett, valamikor találkoztak. Azt viszont leszögezte, kik nem kaptak tőle pénzt.

Hétfőtől újabb helyen kötelező a maszkviselés

November 15-től ezeken az ügyfélszolgálatokon  mindenkinek kötelező a szájat és az orrot eltakaró maszkot viselni.

Kapcsolódó:
December közepéig be kell oltatniuk magukat a pedagógusoknak
Emmi: a harmadik oltásnál érdemes AstraZeneca helyett mást választani
Magyarországot fokozottan kockázatos területnek nyilvánította Németország

Kiderült, az ágyak hány százalékát kell felszabadítani megyénként a Covid-kórházakban

Az ágyfelszabadításokról és a műtétek halasztásáról Ficzere Andrea, a Kórházszövetség elnöke osztott meg információkat, amiket ebből a cikkből ismerhetsz meg.

Hivatalos a 480 forintos üzemanyagár, de még lesz vele dolga a kormánynak

A Magyar Közlönyben megjelent rendelet ugyanis a veszélyhelyzet idejére szól, az viszont másfél hónap múlva véget ér. Mi lesz utána? Egy lehetséges választ ezen a linken találsz.

Az alapélelmiszereket is elérte az infláció: ha túrós palacsintát sütnél, már jóval többe fog kerülni, mint tavaly

A G7 hónapok óta rendületlenül végzi próbavásárlásait a legnépszerűbb magyar élelmiszerboltokban, így a portál igazi szakértőnek számít abban, hogy mi mennyibe kerül. Novemberi kosarukban a liszt ára az egekbe tört, a napraforgóolaj ára folytatta megállíthatatlannak tűnő menetelését felfele, s új tételek is felbukkantak a dráguló termékek körében, amelyek közül valószínűleg a tej fog a legjobban fájni a magyar családoknak. Hogyan alakulnak az árak az egyes boltokban? Erről szól ez a cikk

Akkora a munkaerőhiány, hogy nincs esély a kötelező oltásra a vendéglátásban és a turizmusban

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke nem tud olyan éttermet vagy szállodát, ahol sor került volna a kötelező oltás bevezetésére, és ezt igazolják a megkérdezett érintettek nyilatkozatai is. Tiborcz István és Mészáros Lőrinc érdekeltségeiben sem élnek a kormány által nyújtott lehetőséggel. Bővebben.

“Azt éreztem, hogy elkezdi puszilgatni a nyakamat” – kipakolt egy újabb úszó Turi Györgyről

Dara Eszter Európa-bajnok és kétszeres olimpikon, aki 12 évesen került Turi György keze alá, Cseh László, Kozma Dominik és Kiss Noémi nyilatkozatait olvasva döntött úgy, hogy ő is kiáll a nyilvánosság elé. Dara több felkavaró történetet osztott meg arról, hogyan molesztálta és bántalmazta őt és társait Turi GyörgyRészletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Trágár rapszám a háttérzenéje Szentkirályi Alexandra...

képcím

Biden: Putyin bevonul Ukrajnába, de "keserves árat fizet majd...

képcím

Koronavírus itthon: még soha nem regisztráltak ennyi fertőzöttet...