Kóbor János 14 éves lánya megtörten beszélt

Startlap - Startlap
Igazán meghatóan emlékezett meg édesapjáról, a legendás énekesről. Bulvárösszefoglaló.

Kóbor János 14 éves lánya, Léna: „Még nem tudtam felfogni, hogy soha többé nem fog hazajönni”

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

December 6-án, rövid betegség után elhunyt Kóbor János. A 78 éves zenésznek egy felnőtt fia és egy lánya született, utóbbi még csak 14 éves. Léna megtörte a csendet, a közösségi oldalán osztott meg egy bejegyzést édesapja halálát követően. Íme

Laár András megosztja Galla Miklóssal a Karinthy-gyűrűjét

Laár András humorista, a L’art pour l’art Társulat és a KFT együttes alapító és jelenlegi tagja kapta idén a Karinthy-gyűrűt. Ezzel kapcsolatban nyilatkozott, hogy mit tervez, aminek talán Galla is örülne, aki az idén lecsúszott a neves díjról. Részletek.  

Kemény összeg: kiderült, mennyit költ Schobert Norbi karácsonykor

A Fókusz riportjában bukkant fel Schobert Norbi szerda este, akit a karácsonyi bevásárlással, ajándékozással kapcsolatban faggattak a riporterek. Mint ebből kiderült, a fitneszguru nem igazán sajnálja a pénzt ebben az időszakban. Pontos összeget ugyan nem tudott mondani, de a nagyságrendet nem titkolta el. Részletek.

Megviseli apja elvesztése Kóbor János fiát, Danit

Kóbor Jánost gyászolja az egész ország, özvegye, Deme Zsóka, lánya, Léna, és természetesen a zenész első házasságából született fia, Dániel is, aki nemcsak az édesapját, de a kollégáját és barátját is elveszítette. Részletek.

Meglepő fordulat: ő örökölheti Csűrös Karola 200 milliós lakását

A nemrég elhunyt Csűrös Karola hagyatéka a számtalan tévés és színpadi ereklye mellett egy angyalföldi, Dunára néző, örök panorámás ingatlan, melynek piaci értéke megközelíti a 200 millió forintot. Csűrös Karolának nem született gyermeke, vér szerinti rokona nincs, az öröksége a jog szerint Horváth Ádám unokáira szállna. Ha nem rendelkezett volna másképp – írja a Bors. Ebből a cikkből megtudhatod, a lap szerint ki örökli az ingatlant.

Kettétört a világ legmagasabb karácsonyfája

Napokig szedték a törmeléket, de a fa így is a 42 napos fesztivál (és a világ) csúcspontja. Fótónk is van róla, itt.

Nagyot robbant Ördög Nóráék idei karácsonyi dala – videó

Ördög Nóráék idén is előrukkoltak egy karácsonyi dallal, immár negyedik éve. A videót ezen a linken nézheted meg.

Rubint Réka tíz év után új mellimplantátumokat kapott

Instagram-oldalán osztotta meg a hírt Rubint Réka, hogy tíz év után új mellimplantátumokat kapott plasztikai sebészénél, hiszen időszerű volt a csere. A poszt elején még a negatív kommentelőkre is jutott ideje, és  azt is megmagyarázta, miért most feküdt kés alá. Innen te is megtudhatod.

Geszti Péter visszatér az X-Faktorba

Szombaton lesz a 2021-es X-Faktor negyedik élő adása, ahol az egyéni produkció mellett egy duettel is színpadra lépnek a tehetségek. Ha kíváncsi vagy, kivel fog együtt énekelni Geszti Péter, ide kattints.

Bochkor Gábor a magánéletéről nyilatkozott

Laza kapcsolataim voltak az utóbbi három évben, de nincs komoly barátnőm

– törte meg a csendet hosszú idő után a rádiós, aki azt is elárulta, válása óta milyen nőre vágyik. Bochkor nyilatkozatát itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Videón, ahogy olvasóink adományai célba érnek a Budaörsi...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...