Kizuhant a 14. emeletről az orosz vakcina egyik kifejlesztője

Startlap - Startlap
Alekszandr Kaganszkij halálának körülményeiről nem hivatalos források szólaltak meg. Reggeli hírösszefoglaló.

Kiesett a 14. emeletről az orosz vakcina egyik kifejlesztője

Alekszandr Kaganszkij Oroszország egyik vezető biológusa volt, és mindösszesen 45 éves. A haláleset körülményeiről nem hivatalos források szólaltak meg. Bővebben.

Kikapcsolják a közvilágítást a veszélyben lévő önkormányzatok

A magyar miniszterelnök a bajba jutottak megsegítése helyett kivégzi a magyar önkormányzatokat

– olvasható a Szabad Városok Szövetségének közleményében, amely 40 polgármestert összefogva szervez látványos tiltakozást az iparűzési adó megfelezése miatt. További információkért kattints ide.

Két holttestre bukkantak egy családi házban Rákosmentén

A hatóságot egy férfi riasztotta vasárnap este egy holttest miatt, a kiérkező rendőrök már két halottat találtak. Fotók és további részletek itt.

Alstom-ügy: kihallgatás nélkül szüntették meg az eljárást az egyik fővádlott ellen

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Több mint egy éve elkezdődött a magyar tárgyalás, a drámai fordulatokat azonban hiába várjuk. Pedig az Orbán-kormány az ország legnagyobb korrupciós botrányának kiáltotta ki az Alstom metrókocsik beszerzéséhez kapcsolódó vesztegetési ügyet, a másfél évtizedes nemzetközi nyomozás Magyarországra vezetett, 8,4 millió euró kenőpénzt keresnek nálunk. A legújabb fejlemény, hogy a Fővárosi Törvényszék egyszerűen megszünteti a büntetőeljárást az ügy egyik főszereplőjével szemben, de nem azért, mert alaptalannak vélik a vádakat. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Négy év után Hadházy Ákos pert nyert az Origo és a Ripost ellen

A független országgyűlési képviselő öröme nem maradéktalan, ugyanis egy különösen fájó témáról van szó: a kormányközeli média a szüleit próbálta besározni egy picike szőlő miatt. Hadházy Ákos írása végén köszönetet mond szüleinek, és képeket is csatol a “Hadházy-klán mesés birtokáról”. Íme.

Török Gábor: Az finom kifejezés, hogy Orbán kezdhet aggódni

A Fidesz mindig akkor tudott jól kommunikálni, amikor a szóban forgó ügyet is jól kézben tudta tartani, a járvány kommunikációját nem gondolták ki jól – nyilatkozta a politológus legfrissebb interjújában. Török Gábor az EU-s megállapodást és a Szájer botrányt is értékelte. A beszélgetés legizgalmasabb részeibe itt olvashatsz bele.

Már nyolc EU-s ország letiltotta a briteket, hozzánk még jöhetnek a repülők

Londonban bevezették a legszigorúbb korlátozásokat, mivel szélsebesen terjed a koronavírus új, veszélyesebb törzse. Az európai országok sorra zárják le a határaikat az Egyesült Királyság felé, a magyar illetékesek hallgatnak. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Német fejvadászok és magyar készenlétisek elfogták az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt

A férfit kilenc év után a németországi Schweinfurtban sikerült kézre keríteni. Az akcióról erre a linkre kattintva olvashatsz.

Donald Trump képtelen leállni

Fotó: Pete Marovich/Getty Images

A következő ciklusban már távozó amerikai elnök ismét bírósághoz fordult a választás miatt. A helyi hírügynökségek szerint a dolog reménytelen, de nem is változtatna Donald Trump helyzetén. Mit csinált Trump? Ebből a cikkből megtudhatod.

Nagyot fordul az időjárás karácsonykor

Napokon belül markáns hidegfront éri el hazánkat. Részletes időjárás-előrejelzést itt találsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Donald Trump bejelentette: ismét indul az elnöki tisztségért

képcím

Hadházy Ákos és a tüntetők égő fáklyákkal vonultak,...

képcím

Eljárást indítottak a lélegeztetőgép-biznisz egyik szereplője...