Kiemelt Hírek 2019. szeptember 18.

Ezt a rákkeltő gyógyszert vonják ki, azonnal dobd ki, ha szeded!

Startlap Kiemelt Hírek 2019. szeptember 18.
Tarlós szerint Karácsony könyörgött neki, lebukott a fideszes feljelentő, 300 nettónál járnak az építőipari munkások. Esti hírösszefoglaló.

Rákkeltő egy itthon forgalmazott gyógyszer hatóanyaga, azonnal kivonták

Gyomorsavcsökkentőket hívott vissza az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI), miután a rákkeltőnek tartott nitrózaminnal szennyeződhetett. A kivont készítmények listáját innen érheted el.

Kövér László megkapta a legnagyobb lengyel állami kitüntetést

Fotó: MTI/EPA/PAP/Pawel Supernak

A külföldieknek adható legmagasabb rangú lengyel állami elismerést vette át szerdán Kövér László, az Országgyűlés elnöke Varsóban. A jeles eseményen készült fotókat errefelé tudod megtekinteni.

Lebukott a fideszes a nevetséges feljelentéssel

Korábban még úgy tűnt, hogy egy magánszemély panaszolta be Bomba Gábort, az Éljen Szekszárd Egyesület összellenzéki polgármester-jelöltjét a helyi választási bizottságnál, mert úgy érezte, hogy neve túlzottan is előnyt biztosít a választásokon, mivel létezik egy azonos márkanévvel ellátott energiaital is. Mára kiderült, egy kormánypárti a feljelentő, akinek kilétét egyetlen kattintással te is megtudhatod.

Kedden átadták, másnap már fel is szedték a térköveket a 47 milliós cserkeszőlői parkolóban

Rekordidő alatt megkezdték annak a parkolónak a “felújítását”, amelyet Boldog István fideszes képviselő a falu összes gyereke előtt adott át még kedden. Egész érdekesen mutat most a terület, amit errefelé tekinthetsz meg.

Úgy megzavarták Karácsony beszédét, hogy megszólalni sem tudott

Éppen csakhogy belekezdett volna Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt az Átrium színház előtt tartandó sajtótájékoztatójába, amikor is a cirkuszi manézs világában megszokott zene csendült fel, de olyan hangerővel, hogy onnantól kezdve érthetetlenné vált mindaz amiről. beszélt. Hogy ezt a nem mindennapi “mutatványt” kiknek is köszönhette, azt ide klikkelve azonnal megtudhatod.

Sokan meg fognak lepődni: már nettó 300 ezret is megkeresnek a betanított építőipari munkások

Azt azért persze érdemes tudni, hogy nem nyolc órai munkáról van szó, sőt a körülmények sem hasonlítanak azokhoz gyárakhoz, üzemekhez, ahol szintén sok képesítés nélküli dolgozó van. Mennyit is, és milyen kemény melót kell vállalnia egy-egy munkásnak a fent említett összegért, az a 24,hu írásából derül majd ki.

Tarlós szerint Karácsony könyörgött neki

Fptó: MTI/Illyés Tibor

Még messze nincs a finisében a budapesti polgármesteri választás, de az indulatok már szépen begyűrűztek, sorra érik a választókat a meglepetések, most a legújabbal a főváros jelenlegi első embere állt elő.

Rálőttek egy óvodára a szlovákiai Komáromban

A gyerekek éppen reggeliztek, amikor is egy furcsa hangra figyelt fel az óvónőjük. Először nem gondolták volna lövésnek a hallottakat, mindez csak azután derült ki, hogy alaposabban körbenéztek az intézményben. Hogy honnan jött a találat, illetve milyen fegyverből is adhatták le, arról errefelé tájékozódhatsz.

Költségvetési csalásba keveredett egy fideszes képviselőjelölt cége

Egy igazán szövevényes költségvetési csalás miatt 36 személlyel szemben emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség, valamint további 54 személlyel szemben foganatosított más intézkedéseket. Hogy miként érdekelt az ügyben Német Ferenc, a Fidesz egyik képviselőjelöltje, azt ebből a cikkből megtudhatod.

Akkorát ígért Kósa, mint még soha

A Fidesz-KDNP önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke sajtótájékoztatóján hangzott el egy olyan megjegyzés, amire bizony sokan felkapták a fejüket. A Fidesz erős emberének kinyilatkoztatása ebből a cikkből fog majd kiderülni.

Keresés az oldalon