Kitálalt a közmédia korábbi riportere

Érthetetlen akadályba ütközhetnek azok, akik felvennék a babaváró hitelt. Tojik rá a BKV, hogy olyan horrormeleg van a buszaikon, amiben szarvasmarhákat is tilos lenne szállítani. Irdatlanul sok pénzt költhetett a Magyar Honvédség az Orbánt furikázó repülőre. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-08-12 08:44

Fotó: MTVA/ Zih Zsolt

“Szárnyaló keresetekről és világszínvonalú fejlesztésekről beszéltem, miközben a környékünkön mindenki minimálbéren nyomorog” – interjút adott Balogh Krisztina, a közmédia egykori híradós riportere

Egész életében tudatosan készült a pályára, most mégis inkább felszolgálóként dolgozik Balogh Krisztina, az MTVA korábbi riportere, aki tavaly mondott fel, mert már nem tudott közösséget vállalni a köztévével. A híradós megdöbbentő dolgokat mesélt, amelyeket ide kattintva olvashatsz el.

Érthetetlen akadályba ütközhetnek azok, akik felvennék a babaváró hitelt 

Mintha a bankoknak nem esett volna le, hogy kik is tartoznak pontosan a babaváró hitel célcsoportjába – legalábbis ez látszik abból a váratlan és elég komoly problémából, amellyel a hitelt igénylő családok szembesülhetnek.

Tojik rá a BKV, hogy olyan horrormeleg van a buszaikon, amiben szarvasmarhákat is tilos lenne szállítani

Nyáron meleg van, hát még a tömött buszon. De egyáltalán nem mindegy, mennyire forró a jármű, és amúgy van klíma, azaz elvileg lennie kellene. A jogszabályok szerint még szarvasmarhákat is tilos lenne olyan hőségben szállítani, ami akkor van a BKV buszain, ha beüt a kánikula.  A klímaberendezésekkel ugyanis gond van, a közlekedési vállalat pedig a látványosan tesz az embertelen hőmérsékletet firtató bejelentésekre. 

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Közlekedő Tömeg blog munkatársai fogtak egy hőmérőt, és megmutatták, mennyire forró a valóság a buszokon. Ebből a cikkből megtudhatod, hány fokot mértek a járműveken, melyek a legproblémásabb járatok, és természetesen azt is, hogyan próbálja menteni a menthetetlent a BKV.

Irdatlanul sok pénzt költhetett a Magyar Honvédség arra a gépre, amivel Orbán Viktort furikázzák

Van egy Falcon 7X típusú gép, amelyet titokban szerzett be a Magyar Honvédség, és a jelek szerint a polgári lajstromjelet kapott repülő kormánygépként üzemel. Habár igyekeznek a végsőkig titkolni a gépek árát, a Népszava érdekes adatra bukkant, amelyből nagyon úgy tűnik, hogy mégis kiderül, mennyibe fájhatott nekünk a business jet. Ha érdekel, mennyi az annyi, akkor ide kattints.

A pofátlanul parkoló szoláriumozók miatt szabadkoznak a mentősök

Egy budai társasházban található szolárium keseríti a mentősök életét, a felháborító helyzetről az Országos Mentőszolgálat a Facebookon számolt be. 

Hétfőtől jön a traffipaxdömping

MTI Fotó: Honéczy Barnabás

Elsősorban a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrése érdekében átfogó sebesség-ellenőrzést végez a rendőrség hétfőtől – derült ki a közleményükből.

Egy közel másfél méteres kajmánt hagytak egy dobozban a Tropicarium előtt

A dolgozók először azt hitték, csupán valami viccről van szó, amikor meglátták a Tropicarium előtt hagyott nagyméretű dobozt, és rajta a feliratot, amely arra figyelmeztet, hogy a csomag tartalma harap. Nos, nem viccről volt szó, egy veszélyes pápaszemes kajmánt rejtett a bútorlapokból házilag tákolt láda.

Az év legmelegebb napja után jön a lehűlés

Hétfőn várhatóan a hőmérsékleti szezonrekord is megdől délután, utána azonban jelentősen mérséklődik a meleg. A következő napok időjárás-előrejelzését itt találod.

Mai nap hírei

A Bahreini Nagydíj rajtrácsa

formula.hu4 órája

Demeter Szilárd eltörölte a nyelvet, amikor egyenlőségjelet tett Európa és Hitler birodalma közé

konyvesmagazin.hu5 órája

Egyáltalán nem klímabarátak a plug-in hibridek egy kutatás szerint

autopro.hu7 órája

Mike Tyson és Roy Jones kemény csata helyett saját magukat győzték le

igenyesferfi.hu8 órája

Rovarirtó a mézben!

agraragazat.hu8 órája

Nagyon jól fogynak a Xiaomi mobilok, 50 millió talált gazdára 3 hónap alatt

gsmring.hu8 órája

Ki pályázhat az 50%-os napelem támogatásra?

tisztajovo.hu9 órája

Diana hercegné testvére szeretné, ha a világ megtudná ezt

joy.hu12 órája