Kitalálod két városból, melyik megyében járunk? Kvíz

Startlap - Startlap
Mindannyiunk nagy kedvence, a magyarországi megyeföldrajz, két város és két fénykép alapján. Vasárnap délelőtti hírösszefoglaló.

Kitalálod két városból, melyik megyében járunk? Kvíz

Május elsejei kvízünkben egy igazi klasszikust vettünk elő, Magyarország földrajzát. Két várost mondunk, fényképeket is adunk hozzá, a te feladatod pedig kiválasztani, melyik megyében vannak a felsorolt települések. Erre a linkre kattintva próbára teheted tudásodat.

Gyuricza Dóra megmutatta szülés utáni alakját: “Szeretem a pocakom, nézzen ki bárhogyan is”

Rácz Jenő felesége kéthetes kislányával a karjában, fehérneműben állt kamera elé, és mondta el, mit gondol olyan kérdésekről, mint a szülés utáni túlsúly, sport vagy diéta. Fotó és további részletek itt.

Anyák napja: magyar hírességek mutatták meg, hogyan ünnepelnek 

Szeretlek feliratú egyenpóló, kézzel készített ajándékok, közös ebédek, éneklés, de még a debreceni erőemelő verseny is előkerült május első vasárnapja kapcsán az ismert magyarok nyilatkozataiban, illetve fényképein. Ha kíváncsi vagy, ki hogy köszönti fel az édesanyákat ezen a napon, akkor mindenképpen kattints.

Kiderült, hogy Köllő Babett és Tilla régóta ismerik egymást: “Tilla sokat segített nekem”

A két tévés gyermekeik révén ismerkedtek meg egymással, még mielőtt a munkakapcsolat kialakult, amelyben Till Attila támogatta a kezdő műsorvezetőt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

39 év házasság után különválik feleségétől Dan Aykroyd

Gregg DeGuire/WireImage

Az ügy érdekessége, hogy hivatalos válásra valójában nem kerül sor. Dan Aykroyd és Donna Dixon 1983-ban, megismerkedésük évében házasodtak össze egymással. Részletek.

“Én élni szeretnék!” – Esztergályos Cecília egy főorvosnak, a férjének és a színpadnak köszönheti, hogy járókeret nélkül, újra szerepel

A Kossuth-díjas művésznő 79 évesen, több operáció után újra aktív a színházban, ráadásul akár magassarkúban, immár négy korábbi darabjában tűnt fel újra a nézők előtt. Pedig eleinte nem biztatták az orvosok, aztán találkozott egy sebésszel, és a színház iránti szerelem, de legfőképpen férje támogatásával mégis sikerült visszanyernie szabadságát. Bővebben.

Blikk: Vajna Tímea már javában készül az állampolgársági vizsgára

A lap értesülései szerint részben kedden dől el, hogy Andy Vajna özvegyét befogadja-e örökre az Egyesült Államok. Részletek.

Sarka Kata és Kulcsár Edina közösen utaztak külföldre

A jelek szerint Monacóban járnak, vagy jártak, ugyanis onnan posztoltak közös fényképet egy csapat lány társaságában. Fotó.

Polgár Árpád: Minőségi életet csak úgy lehet élni, ha nem kell folyamatosan dolgoznod, akkor is, amikor nincs kedved

A házaspár ismét egyik kedvenc témáját boncolgatja legújabb videójában, stílusos helyszínen: a floridai tengerparton osztották meg gondolataikat vagyonukról, a beszédes “hogy nem fogy el a pénzünk” címmel közzétett kérdezz-felelek adásban. Polgár Tünde szerint hiába irigykednek rájuk most, a korábbi 40 évet nem kívánnák átvenni tőlük. Íme a felvétel és a további részletek.

Kiderült, mit keres Ukrajnában Angelina Jolie

Demetrius Freeman/The Washington Post via Getty Images

Már egy videó is készült róla szombaton. Jolie rakétatámadást túlélő gyermekeket, hajléktalanná vált embereket és önkénteseket is felkeresett, az ENSZ ugyanakkor azt mondja, nincs közük a látogatáshoz. Bővebben.

(Címlapkép: MTVA/Bizományosi/Jászai Csaba)

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Itt A Mandalóri-kvíz! Hány kérdésre tudod a választ?

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei