Kiemelt Hírek 2018. július 18.

Kitakarítanák a János kórházat ingyen, de nehezen kapnak rá engedélyt

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 18.
Pedig igazán ráférne a tisztítás, mert meglehetősen visszataszító képet fest, ami aligha segíti a betegek gyógyulását.

Egy lány írt levelet a Szent János Kórháznak, amiben felajánlotta, hogy ingyen és bérmentve segít megtisztítani a helyet – írta korábban az index.hu. Merthogy igazán ráférne, s ezt fényképpel támasztotta alá, amelyen a kórház terasza látszik. Pontosabban csak látszana, csakhogy belepte a kosz, a szemét, a gaz, minden csupa sár és piszok, az elavult, megkopott székekről már nem is beszélve.

Az igazgatótól azonban öt napja nem érkezett válasz, pedig a lány szívességből a barátaival elvégezte volna a takarítást.

„Na szóval, ez itt a János kórház beteg terasza – írja Facebook-bejegyzésében. – Néhány baráttal, ismerőssel szívesen kitakarítanánk, rendbe hoznánk. Az igazgató felé írásban előre bejelentett ingyenes és lelkes takarítási szándékra öt nap alatt sem jött válasz.”

Ez után olyan ismerőst keresett, aki csatlakozna, esetleg beajánlaná a kórház vezetésénél, mert boldogan segítenének, és szeretnének örömet szerezni.

Na szóval…ez itt a János kórház beteg terasza…néhány baráttal és ismerőssel szívesen kitakarítanánk,…

Közzétette: Pusztai Noémi – 2018. július 17., kedd

Időközben a kórház jelezte együttműködési szándékát, (nem nekem, egyelőre én is csak ennyit tudok) valamikor a közeli jövőben várnak egy kisebb létszámú csoportot.

“Amit fontos tudni: komolyan segítő szándékkal készülünk, a környezet tisztává és kellemesebb hangulatúvá varázslása a célunk, az ott tartozkodó betegek és dolgozók érdekében. Nem mehetünk sokan, sem nagy hanggal, hiszen ott betegápolás folyik, ezt mindenképpen tiszteletben kell tartanunk!” – írja a lány Facebook bejegyzésében.

Keresés az oldalon