Nem minden kisnyugdíjasnak jár az 56 ezres prémium

Startlap - Startlap
A nyugdíjszakértő elmagyarázta, kinek mennyi jut majd a kormányfő által vasárnap bejelentett év végi plusz juttatásból: az egyszeri pénzösszeg jelentős lesz, ugyanakkor nem mindenki kap azonos összeget. Délelőtti hírösszefoglaló.


Fotó: David Ramos/Getty Images

Kisnyugdíjasok százezreinek nem 56 ezres prémium jár

A nyugdíjszakértő elmagyarázta, kinek mennyi jut majd a kormányfő által vasárnap bejelentett év végi plusz juttatásból: az egyszeri pénzösszeg jelentős lesz, ugyanakkor nem mindenki kap azonos összeget. További információkért katt ide.

Havi 170 ezer forintért elintézte a főnővér, hogy az osztályon tartsák az idős beteget

A budapesti kórház krónikus osztályán dolgozó főnővér tételes listát adott arról a hozzátartozónak, melyik dolgozónak mennyit “kell” fizetni havonta, és egymillió forint fejében felajánlotta az egyik fővárosi idősotthon várólistájának felgyorsítását is. Az intézmény igazgatója megdöbbent a történeten, belső vizsgálatot indított, a rendőrség nyomozást rendelt el. Részletek.

Áder János több milliós nyugdíja nem sokkal lesz alacsonyabb Angela Merkelénél

Miután a német sajtóban megjelent, milyen juttatásra számíthat az államtól a kancellár, kiszámolták a magyar államfő várható nyugdíját. Íme.

Koronavírus itthon: több száz új fertőzöttet találtak

Magyarország legfrissebb, hivatalos járványügyi statisztikái a koronavírus alakulásáról erre a linkre kattintva találhatók.

30-40 százalékkal csökkenhetett a légiirányítók fizetése január óta

Fotó: Nicolas Economou/NurPhoto via Getty Images

Egy névtelen iparági forrás állítása állítja: nem igaz, hogy kevesellték a 15 százalékos béremelést, béremelésről valójában szó sem volt, százezreket veszítettek a három éve húzódó bértárgyalással, és még a reálbér csökkenését is elfogadták volna. Bővebben.

Deutsch Tamás: Jakab Péter minden jóakaratú magyart börtönnel és fizikai erőszakkal fenyeget

A fidesz EP-képviselője a Jobbik elnökének múltjáról posztolt a Magyar Gárdában. Íme.

A malagai reptéren kapták el a fejvadászok a szökésben lévő L. Józsefet

A 27 éves férfi ellen, aki kétszer is megszökött a hatóságok elől, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének megalapozott gyanúja miatt adtak ki európai elfogatóparancsot. Mi történt? Innen kiderül.

Nagy-Britannia elképesztő tempóban végzi az evakuálást Afganisztánból

Tíz nap alatt ezreket menekítettek ki, és bővítik a befogadott menekültek körét. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Törökország nem engedi be az EU afgán segítőit

Fotó: Paula Bronstein /Getty Images

Recep Tayyip Erdogan elnök élesen bírálta, hogy a tagországok a nekik dolgozó és immár menekülő emberek csupán kis csoportja előtt nyitották meg határaikat. Bővebben.

Strandidő helyett eső jön és nagyot zuhan a hőmérséklet

Több hullámban hűvös levegő áramlik a Kárpát-medencébe, napokon át a 20 fokot sem éri majd el a csúcshőmérséklet. A következő napok részletes időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

MOK: törvényszegésre buzdít a miskolci kórház főigazgatója

képcím

Nem a szokott időben érkeznek a nyugdíjak

képcím

Egységesül az ügyeleti rendszer, a 1830-as központi számot kell...