Kiemelt Hírek 2019. szeptember 06.

Kifütyülték Luis Enrique lányának gyászszünetét a román szurkolók

bubba Kiemelt Hírek 2019. szeptember 06.
Fotók L.L. Junior kisfia temetéséről. Vasvári Vivi nagyon kiakadt, mert kiderült, hogyan osztozkodnak a vagyonon és a gyerekükön. Demi Lovato bevállalta a retusálatlan, narancsbőrös fenekét. Hírösszefoglaló.

A román szurkolók kifütyülték Luis Enrique kislányának egyperces gyászszünetét 

Egyperces gyászszünettel indult Románia és Spanyolország mérkőzése, amelynek során a spanyol válogatott korábbi edzője, Luis Enrique rákban elhunyt kilencéves lányára, Xanára emlékeztek. A román szurkolók azonban nem tartották tiszteletben a csendet, füttyögéssel és énekléssel törték meg a némaságot. Minderről itt egy videót találsz.

Végső búcsút vettek L.L. Junior kisfiától – fotók a temetésről

Pénteken 12 órakor kezdődött a hároméves Dávidka búcsúztatója a Fiumei úti sírkertben, ahova L.L. Junior kérésének megfelelően fehérbe öltözött gyászolók érkeztek.

Vasvári Vivi nagyon kiakadt, amikor kiderült, már azt is mindenki tudja, hogyan osztozkodnak a vagyonon és a gyerekükön

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mothers Day…💗 Kinek hogy telt a mai nap? 🌸 #vasvarivivien #family #mylove #myprincess #myson #Edward #Ariana #Alena #MiniFecsó #Fecsóka #happy #mom #life #loidlvirag 👩‍👧‍👦

Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Miután szerda délután kiderült, hogy Vasvári Vivi válik Fecsótól, egy nap se telt el, és máris napvilágot láttak különböző izgalmas részletek a procedúráról. A pár egy közelinek mondott barátja megszólalt, amelyet a luxusfeleség felháborodott nyilatkozata követett. 

Demi Lovato bevállalta a retusálatlan, narancsbőrös fenekét

Ez a legnagyobb félelmem. Egy rólam készült, retusálatlan bikinis kép. És tudod mit? Narancsbőrös vagyok!

– olvasható Demi Lovato friss Instás képe alatt, amelyen az énekesnőt hátulról fotózták. A kép központi eleme Lovato feneke, ami a teste többi részéhez képest elég méretes, és tényleg narancsbőrös is. Lovato azt mondja, végre szeretné vállalni az igazi valóját, amelynek semmi köze nincs a követői szépségideálja szerint faragott hamis, idilli képhez

“Meg voltam győződve róla, hogy itt a vége” – 50 kalasnyikovos férfival nézett farkasszemet az Ázsia Expressz testépítője

Bohos Kornélról van szó, akinek majd talán lassan a nevét is megtanuljuk, mert amellett, hogy az Ázsia Expressz második szériájában szerepel, egymás után tolják ki róla az érdekes híreket. Legutóbb arról számolhattunk be, hogy Bohos fél évig ült, most pedig egy olyan történetet ajánlanánk a figyelmedbe, amelyben a testépítő mellett 50 kalasnyikovos férfi, no meg a halál szele a főszereplő.

Galambos Lajos mellől felszívódtak a “barátai”

Nem lehet könnyű Galambos Lajosnak lenni mostanában, hiszen még javában zajlik a közműlopásos ügye, de a trombitás arról beszélt, hogy a nagy baj idején a jó barátainak hitt emberek gyorsan felszívódtak mellőle.

Horváth Éva egy nagyon zavarbaejtő virslis szelfit posztolt

Ízlések és aggodalmak kérdése, hogy valaki ételnek tartja-e a nyers virslit, Horváth Éva igen. Ennek örömére posztolt egy közös képet ezzel a gusztusos reggelivel, amiben nemcsak az a felkavaró, hogy egy dietetikus számára nagyon kellemetlen perceket okozhat vele… A fotóért ide kattints.

Marót Viki a válásáig azt hitte, hogy minden házasság boldog

Marót Viki már két éve elvált és egyedül neveli a kisfiát, de most visszaemlékezett a válására, és egy igen érdekes nyilatkozatot adott. Arról beszélt, hogy neki fogalma sem volt arról, hogy nem mindenki boldog, aki házas. Plusz azt is kifejtette, hogyan élte meg a kisfia a válást.

Nicki Minaj bejelentette visszavonulását

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Nicki Minaj a Twitteren közölte, hogy visszavonul a színpadtól. Döntése okáról, valamint arról, vajon végleges-e a döntése, kattintás után olvashatsz.

Az megvan, hogy George Clooney-nak volt egy másik felesége is, mielőtt bekötötte a fejét a mostani szupernőjének?

Már több mint öt éve annak, amikor szenzációként robbant a hír, hogy George Clooney eljegyzi Amal Alamuddint, ennek ellenére Amalt lehetetlen elfejeteni. És nem azért, mert azóta néha születik pár hír közös ikergyermekeikről, vagy egy jól sikerült öltözékéről, hanem azért, mert nem pusztán gyönyörű, hanem egy elismert emberi jogi ügyvéd, akinek olyan személyek vannak a kliensei között, mint a WikiLeaks alapítója, vagy a korábbi ukrán miniszterelnök. De arra emlékszel még, hogy amúgy George Clooney-nak volt egy másik felesége is?

Keresés az oldalon