Kiderült, mit terveznek Karácsony Gergelyék október 23-ra

Startlap - Startlap
Idén az október 23. azért is lesz különleges, mint azt a Facebook-eseményben is írják, mert nemcsak 1956-ra emlékezünk, hanem arra is, hogy 30 éve ezen a kiáltották ki a köztársaságot. Esti hírösszefoglaló.

Ilyen lesz az idei október 23-i ünneplés

A három évvel ezelőtti tusványosi koncertje után mindenféle szidalmat kapó magyar zenekar lesz a fellépő az új főpolgármester október 23-i megemlékezésén.  Itt olvasható az esemény leírása, amelyet Karácsony Gergelyék hoztak létre a Facebookon.

Gyurcsány: előbb-utóbb az ország is mozdulni fog

MTI/Kovács Tamás

A becsületes hazát csak becsületes politikusok tudják képviselni, aki közpénzt lop, az a hazát lopja meg, az nem politikus, hanem bűnöző – fogalmazott a DK elnöke a Demokrata Képviselők Közössége fővárosi rendezvényén.  Úgy értékelt: ez a győzelem út a Fidesz 2022-es megbuktatásához. Hogy még mit mondott Gyurcsány a rendezvényen, az itt olvasható

Ledarált iratokat talált a városházán a megválasztott ellenzéki polgármester

Budai Lóránt Facebook-oldalán posztolta, hogy a jászberényi Polgármesteri Hivatalban elindult az iratok megsemmisítése.Fotót is mellékelt. 

Tüntetést hirdetett Bayer Zsolt

“Amolyan Békemenet lesz” – ezt mondta Bayer Zsolt arról az általa meghirdetett tüntetésről, amelyet szombat délután 3- órakor tartottak Budapesten. A demonstráció célja, hogy kifejezzék Matteo Salvini melletti szolidaritásukat. A demonstrációról való tudósítást itt tudod visszanézni. 

Szavazat füves cigiért

Feljelentést kezdeményez a Zala Megyei Területi Választási Bizottság (ZMTVB), mert tanúvallomások szerint Szentpéterúron “füves cigarettát” kínáltak, illetve adhattak szavazatokért cserébe múlt vasárnap. Részletekitt. 

Lottómilliárdjaikról vallottak magyar nyertesek

A Korábbi magyar nyertesek közül sokan még a családjuknak sem mondták el, hogy nyertek, de voltak olyanok is, akiket teljes mértékben csődbe vittek a nyeremények. Bár a nyertes kilétéről, annak hozzájárulása nélkül semmilyen információt nem ad ki, a nagyobb nyeremények felvételekor a Szerencsejáték Zrt. kollégái ugyanakkor felajánlják a szerencsés nyertesnek, hogy kitölthet névtelenül egy kérdőívet, amelyben információkat oszthat meg magáról. Ebből sok-sok érdekesség kiderül – a nyertesek beszámolóit itt találod.

Brexit: újabb 3 hónapos halasztásra kényszerítették Johnsont

322-306 arányban megszavazta a brit parlament alsóháza az ún. Letwin-módosító indítványt, amelynek nyomán újabb 3 hónapos, 2020. január 31-ig tartó Brexit-halasztást kötelező kérnie Boris Johnson kormányfőnek az EU-tól. Hogy ezt pontosan mit jelent, azt ez a cikk magyarázza el. 

Közben gigantikus tüntetés bontakozott ki Londonban – erről itt találsz részleteket.

Ez is érdekelhet

képcím

Megműtötték Karácsony Gergelyt

képcím

Az OTP feljelentette Karácsony mozgalmát

képcím

Átadták a megújult Lánchidat