Kiderült, milyen óriási összeg ment el focira

Startlap - Startlap
Szinte felfoghatatlan az a szám, amit a magyar labdarúgásra költöttek. Hírösszefoglaló.

Irgalmatlan összeget költött eddig az Orbán-kormány focira

Megnézte az Mfor.hu, hogy mennyit költött az Orbán-kormány a magyar labdarúgásra 2011 és 2018 között. A portál számításai szerint a határ valóban csak a csillagos ég volt – erről itt tudsz megbizonyosodni.  

Gyakorlatilag szennyvíz folyt a Mátrai Erőmű környéki vizekből

Komoly változások jönnek az okmány-ügyintézésben

Jelentősen egyszerűsödik, kis híján automatikussá válik 2021 februárjától a gyermekszületéssel, a házassági névváltoztatással, az elhalálozással, valamint a jogosítványszerzéssel kapcsolatos ügyintézés. Hogy konkrétan ez mit jelent, annak részletei innen fognak kiderülni. 

Máté Gábor: Gothár ügyét elsumákolhattuk volna

Fotó: 24.hu

Egy héttel ezelőtt látott napvilágot, hogy Gothár Péter zaklatásba keveredett, és most volt színházának igazgatója nyilatkozott az ügyről – az interjúhoz csak egyet kell kattintani.

Elszállt a dió ára, alig sütnek bejglit idén a pékek

Az idei évben nagyon rossz volt a diótermés, ezért aranyáron árulják.  A tapasztalatok szerint a félkilósat már meg sem veszik az emberek. Az árakról ez a cikk nyújt elszomorító tájékoztatást.

Pokorni kivonult a közgyűlésről

Nagyon hosszan vitatkoztak a szerdai Fővárosi Közgyűlésen arról, hogy elfogadjanak-e egy előterjesztést, amely azt rögzítené, hogy milyen feltételekkel támogatja a közgyűlés az atlétikai stadion megépítését. Miután megszavazták az ellenzéki indítványt, Pokorni Zoltán, a Fidesz-frakció vezetője felállt, majd kivonult a teremből. A miértre és a következményre itt találsz választ.

Váratlan: űrhajóst fogunk a világűrbe küldeni

Fotó: iStock

Magyarország űrhajóst kíván küldeni az űrbe – jelentette be Szijjártó Péter az Európai Űrügynökség (ESA) Space19+ miniszteri konferencián Sevillában. Innen azt is megtudhatod,mikor is indulna a kozmonauta.

 

Tízezrek most jönnek csak rá arra, hogy mégis fizetniük kell a kéményellenőrzés után

Egyáltalán nem ússza meg a kéményellenőrzés megrendelését, aki egyéni vállalkozó lesz. Sőt, kemény tételek elé nézhet – a részletek innen derülhetnek ki.

Úgy szavaztak a fideszesek, ahogyan Karácsonyék szerették volna

Karácsony Gergely főpolgármestersége alatt első rendes ülését tartotta szerdán a Fővárosi Közgyűlés. Terítéken volt a parkolási rendszer átalakítása és a budapesti atlétikai vb is. Az érdekes fejleményekről ezen írás tájékoztat.

Üzentek Semjénnek az Erdélybe küldött pénzről

Románia budapesti nagykövete egy békéscsabai fórumon, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyetteshez intézett üzenetében meglepő kijelentést tett. Ha te is tudni szeretnéd, hogy miről van szó, akkor csak ide kell kattintanod.

Ez is érdekelhet

képcím

Beáll Karácsony mögé a DK az önkormányzati választáson

képcím

Rossi: Sok magyar nálam jóval kevésbé szereti a válogatottat,...

képcím

Kijutott a labdarúgó Eb-re a magyar válogatott