Kiderült, mikor érkezik meg az adóvisszatérítés: sokan már február legelején megkapják az összeget

Startlap - Startlap
A bankszámlákra később, postai kézbesítéssel jóval hamarabb jön a pénz. A Pénzügyminisztérium tájékoztatott a pontos dátumokról. Délelőtti hírösszefoglaló.

Kiderült, mikor érkezik meg az adóvisszatérítés: sokan már február legelején megkapják az összeget

A bankszámlákra a hónap közepéig teljesítik a kifizetést, viszont a postai kézbesítések jóval hamarabb, közel két héttel korábban is megtörténhetnek. Ha kíváncsi vagy a pontos dátumokra, akkor olvasd el Tállai András pénzügyminisztériumi államtitkár tájékoztatóját.

Orbán Viktornak végre sikerült kifizetnie tartozását, Gyurcsány vagyona az egymilliárdot közelíti

Völner Pál a kenőpénzek ellenére csak szegényebb lett, Pintér Sándor továbbra is tele van ingatlanokkal, Szijjártó Péter a saját szüleinek tartozik, Polt Péter fontosnak tartotta megjegyezni, hogy 25 ezer forintnyi szóróajándékot kapott tavaly karácsonyra, Márki-Zay Péter csak a polgármesteri tiszteletdíjából él, a mégsem diplomás Bangóné Borbély Ildikónak egy kocsin kívül semmije sincs. Megérkeztek a 2021-es képviselői vagyonnyilatkozatok.

Benkő Tibor: Az orosz-ukrán válság jelenleg nem fenyegeti közvetlen veszéllyel Magyarországot

Ezért nem rendelt el közvetlen készültséget a honvédség, ugyanakkor a helyzet bonyolult, hasonlít a hidegháborús időszakra – a honvédelmi miniszter interjút adott.

Liu Shaolin Sándor: Ha érmet szerzek, akkor fele Kínáé, fele Magyarországé

Peter Kneffel/picture alliance via Getty Images

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó az édesanyja által összevart, magyar-kínai zászlót szeretné lengetni Pekingben egy győzelem esetén. Bővebben.

A farhát árbefagyasztása valójában 2022 rezsicsökkentése

Hiába a rezsicsökkentés, az energiaárak rendkívüli növekedését valójában közvetetten a lakosság pénztárcája is megérzi más termékek révén, az élelmiszeriparba a műtrágyán keresztül begyűrűzik az áremelkedés. A keddtől hatósági áras termékek sorsán kiválóan végigkövethető ez a folyamat, és rossz hír, hogy az igazi drágulás még meg sem érkezett. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Botrányba fulladt az Országos Roma Önkormányzat közgyűlése

Nemzetiségi lista nélkül maradt az Országos Roma Önkormányzat, miután kiabálás és lökdösődés vetett véget a több mint 12 órán át tartó tanácskozásnak. A hétfői ülés pattanásig feszült eseményeibe, amelyek során még arról sem sikerült megegyezésre jutni, milyen feltételek mellett hajlandóak szavazni, erre a linkre kattintva videón is belenézhetsz.

“Kiszálltam a kocsiból és hátrasétáltam, hogy helló, szia, mi a helyzet” – megszólalt a Kerepesi úton verekedő sofőr

Azt elfelejtette megemlíteni, hogy mindeközben azért meg is fenyegette a szombat délutáni közúti bunyóban résztvevő másik sofőrt. A férfi a Fókusznak nyilatkozott a történtekről. Videó és további részletek itt.

Koronavírus itthon: nőtt a kórházban ápoltak és a lélegeztetőgépen lévők száma is

Közölték a legfrissebb, hivatalos magyar járványügyi adatokat. Íme a statisztikák.

Világválogatott labdarúgót indít a választáson Gattyán György

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Détári Lajos a Megoldás Mozgalom színeiben indul az április 3-i országgyűlési választáson. További információkért katt ide.

Az erős, olykor viharos szél nem megy sehová

Egymás után vonulnak át az ország felett a hidegfrontok, akár viharossá fajuló széllökésekkel egész héten át. A következő napok időjárás-előrejelzése itt található.

(Címlapkép: MTI/Kovács Tamás)

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán a gazdákkal kampányol: "Én volnék Magyarország első...

képcím

Titokban, egy magtárban indította a kampányt Orbán Viktor

képcím

A Kreml az amerikai segélyről: "Még több ukrán halálához vezet...