Kiderült, mikor akarta cenzúrázni az RTL a Heti Hetest: 18 év alatt egyetlen ilyen alkalom történt

Startlap - Startlap
A műsor öt egykori alapszereplője, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Hajós András, Havas Henrik és Kéri László, valamint a főszerkesztő Ónódi György újra összeálltak a Partizán kamerái előtt. Bulvárösszefoglaló.

Kiderült, mikor akarta cenzúrázni az RTL a Heti Hetest: 17 év alatt egyetlen ilyen alkalom történt

A műsor öt egykori alapszereplője, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Hajós András, Havas Henrik és Kéri László, valamint a főszerkesztő Ónódi György újra összeálltak a Partizán kamerái előtt. A cenzúra vádja Árpa Attila (aki akkoriban producer volt az RTL-nél, és egyben a Heti Hetes ötletgazdája) könyvében leírt célzások miatt merült fel. Bővebben.

Bödőcs Tibornál senki sem tudja viccesebben összefoglalni 2020-at

Bödőcs: 2020 címmel megjelent egy új videó a stand upos YouTube-csatornáján, amelyben Müller Cecília, Orbán Viktor, meg még a saját lánya is megkapta a magáét. De inkább nézd meg magad, valóban roppant szórakoztató. Íme.

Tóth Gabi kiakadt, amiért beszóltak neki a Kásler-film miatt: “Nekem van egészséges nemzettudatom”

Sokaknak nem tetszett, hogy Tóth Gabi és FankaDeli énekeltek Kásler Miklós agyonpénzelt Magyarságkutató Intézetének animációs filmjéhez. Arról, hogyan sikerült a nagy mű, itt ír a 444.hu – ha röviden és tömören érdekel: történelmietlen és rémisztő. Na de mit mondott Tóth Gabi? Innen kiderül.

Nincs többé William Link, aki életre keltette Columbo nyomozót

Fotó: FilmPublicityArchive/United Archives via Getty Images

A 87 éves korában elhunyt Link nemcsak forgatókönyvíróként közreműködött a Columbo sorozatban (meg egyébként a Gyilkos sorokban is), hanem a karatker egyik kitalálója is ő. William Link halála körülményeiről és munkásságáról ebben a cikkben olvashatsz.

Ruttkai Éva lánya le se tagadhatná az anyját

Gábor Júlia, vagyis Gábor Miklós és Ruttkai Éva egyetlen gyermeke 1953-ban látta meg a napvilágot, és állítása szerint nem sokban különbözött a gyermekkora a kortársaiétól. Kíváncsi vagy az életére? Katt ide a fotókért és a további részletekért.

Schobertéket darabokra szedik Maldív-szigeteki nyaralásuk miatt, Vasvári Vivien még csak most kezdte mutogatni a képeket a Karib-tengerről

A járvány ellenére is több magyar híresség idén karácsonykor külföldre utazott, akik jól ki is posztolták nagy vidáman az utazós fotókat. Nem mindenkit akartak emiatt keresztre feszíteni, de az Alakreform táborba utazó Schobert Norbit és Rubint Rékát nagyon. Mutatjuk a nyaralós képeket és Norbi kifakadását a rosszindulatú kommentelők felé. Erre a linkre kattintva Vasvári Vivien nyaralásába pillanthatsz bele, ami pontosan úgy néz ki, ahogy azt elképzeled

Salma Hayek bikinis fotója szerverleállást is okozhatott volna, annyi lájkot kapott

Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Az első 24 órában 1,2 millió ember nyomta meg a tetsziket, miután meglátta, hogyan fest az 54 (!) éves mexikói színésznő fürdőruhában decemberben. A fotók ide kattintva nézegethetők.

Nagyinterjú a 79 éves Medveczky Ilonával: “Mi leszel, ha nagy leszel, kis Ilonka? Hatalmas öntudattal rávágtam, hogy Pinadonna”

Medveczky Ilonát senkinek sem kell bemutatni, legalábbis elvileg. De Magyarország egykori szexszimbólumának annyira kalandos élete volt, tele az elmúlt évtizedek ismert arcaival, hogy mindig tud valami olyat mondani, amiért érdemes meghallgatni, elolvasni őt. Ez a cikk egy hosszú interjú a táncművésszel, férfiakról, szexről, hírességekről, jó sztorikról, meg még sok minden másról.

Olyan jó lenne, ha mindenki megnézné Sir Anthony Hopkins újévi videóját

Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic

A felvételen Hopkins felidézte, mi történt 45 évvel ezelőtt december 29-én reggel. Súlyos történetről van szó, ami után máris komolyabban vesszük tanácsait és jókívánságait, főleg enigmatikus zárómondatát, amiért Paolo Coelho bizonyosan odaadna pár évet az életéből. Íme a felvétel.

Szilveszterre visszatér a Sztárban Sztár

Egy különleges adás erejéig a szereplők és a zsűri is újra képernyőre kerül. Az előzetes és egyéb információk ebben a cikkben találhatók.

Ez is érdekelhet

képcím

Vasvári Vivien babát vár

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt