Kiderült, miért nem lesz ott Pártos Csilla Szűcs Lajos temetésén

Startlap - Startlap
Apósa kislányaként szerette unokája édesanyját, Pártos Csilla mégsem kíséri el utolsó útjára őt. Bulvárösszefoglaló.

Kiderült, miért nem lesz ott Pártos Csilla Szűcs Lajos temetésén

Lajos papa a kislányaként szeretett. Mindennap imádkoztam az életéért, és sosem adtam fel lélekben, hogy egyszer kibékülünk

– nyilatkozta korábban Pécsi Ildikó fiának volt felesége, Pártos Csilla, aki ennek ellenére mégsem lesz jelen a vasárnap elhunyt Szűcs Lajos temetésén. Ennek okairól itt olvashatod el a család egyik barátjának szavait, aki a búcsúztatás részleteiről is beszélt egy keveset.

Németh Lajos nem tudja, mikor született valójában

Az időjós se nem viccel, se nem szenilis, de tényleg nem ismeri születése valódi dátumát. Hogyan lehetséges ez? Ebben a cikkben elmondja a választ, ami egyben a születése története.

“Ez tény, 60 éves vagyok, nem lesz még egyszer ennyi” – a születésnapos Csuja Imre fiatalkori fotókat mutatott magáról

60. születésnapja alkalmából az RTL Klub riportot készítet Csuja Imréről. Ebben a színészen túl pályatársai is megszólalnak, és olyan érdekességek is feltűnnek, mint Csuja régi fényképei, amelyekről aztán izgalmas történetek hangzottak el. Íme a felvétel.

“Nem megélhetési influenszerek vagyunk, ezt mindenféleképpen szeretem kihangsúlyozni” – közölte Kulcsár Edina, aki nagyjából csak arról nem posztol vagy nyilatkozik, hogy milyen színű zoknit húz reggelente

Kulcsár Edina az egyik legaktívabb felhasználója a közösségi oldalaknak, az első terhessége idején például gyakorlatilag minden alkalmat megragadott, hogy valamilyen úton módon beszélhessen kicsit a témáról, miközben szétposztolta vele az Instagramját. A Spirit FM rádió Hogyan Tovább című műsorában viszont mindenáron szerette volna helyretenni ezt a kérdést, és jól elmagyarázta, hogy ő bizony nem ebből él, és elmondta, hogy helyette mi a fő bevételi forrásuk. Bónuszként az is kiderült, hogy Kulcsár újabb fronton fog támadni, ugyanis színészi babérokra tör. Ha kíváncsi vagy, mit mondott, akkor itt folytasd az olvasást.

Kitalálod, mit láthatott Katalin hercegné, amikor lefotózták?

Fotó: Paul Edwards – WPA Pool / Getty Images

Vilmos herceg felesége általában szépen fésült hajjal, nude magassarkúban, precízen szabott szoknyáiban járja a világot, fogrkémreklámba illő mosollyal. A képek zömén legalábbis így szerepel. Persze néha feltűnik lovaglóruhában is, vagy egyéb sportos öltözékben, de itt nagyjából be is zárul a kör. Kedden azonban érdekes dolog történt: Katalin hercegnéről megjelent egy pont olyan béna fotó, ami mindannyiunkról gyakran készül, csak róla szinte sose mutogatnak ilyesmit. És ezt a hercegi pár hivatalos Instagram-oldalán tették közzé. Ami még külön remek, hogy mindez a BBC reggeli műsorában készült, ahol Katalin egy olyan rövid sztorit tett közkinccsé a kis Lajosról, amitől garantáltan te is ellágyulsz egy kicsit. Fotó és további részletek itt.

Miklósa Erika élete legfontosabb része az átadás, ami azt jelenti, hogy átadja, ami benne van

Miklósa Erika ezenkívül beolvadt az anyaságba, meg elolvad az anyaságtól.  Ezek a fontos kijelentések mind akkor hangzottak el, amikor a második örökbefogadásáról beszélt. Nem áll szándékunkban megfosztani az 50 éves operaénekesnőt a szavaktól, ha már ilyen kiválóan zsonglőrködik velük, szóval kattints ide, és olvasd el, miket mondott pontosan.

Ilyen nagyok már a Tortakirály gyerekei

A TLC-n 2009 és 2017 között futó cukrászati műsor házigazdája, Buddy Valastro felett is eljárt az idő, de ennél talán szerencsésebb, ha azt figyeljük, mennyire megnőttek a négygyermekes családapa fiai és lánya.

“Most kevésbé intelligensen fogalmazok: Elmész te a BÜDÖS…” – közölte Lovasi Andrással Majka, de ő nem cenzúrázott olyan szépen, ahogy mi

Miután Majka a minap kiakadt a kormány bejelentésén, miszerint könnyen lehet, hogy augusztus közepe után sem engedélyezik az 500 főnél nagyobb rendezvényeket, Lovasi András ismét színre lépett, és ő is posztolt a témával kapcsolatban. Újra elővette az Artisjus támogatási vitájának kérdését, és Majka nevét is. A rappernél itt elszakadt a cérna, és durva szóváltás indult meg, íme.

Sztarenki Dóra átússza a Dunát Budapesten

A színésznő augusztus 29-én fogja átúszni a folyót, és mielőtt még bárki azt hinné, hogy Sztarenki Dóra komoly sportoló, most szólunk, hogy ez nincs így. Arról, miért vállalkozik mégis a kihívásra, és hogyan fog felkészülni rá, erre a linkre kattintva olvashatod el nyilatkozatát.

Nagyapja öröksége taszíthatta öngyilkosságba Elvis Presley unokáját

Fotó: RB/Redferns

A 27 éves Benjamin Keoughvasárnap elhunyt, az értesülések szerint önkezével vetett véget az életének. Barátja, Brandon Howard a People magazinnak adott interjút, amelyben a tragédia lehetséges okait boncolgatta.

 

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...

képcím

Kiderült, mit kérdezett Lajos herceg dédnagymamája halála után