Kiderült, miért mondott nemet a TV2-nek Geszti Péter

Startlap - Startlap
A zenész Kadarkai Endre műsorában mesélt arról, hogy az X-faktoros időszakában miért mondott nemet számtalan megkeresésnek. Bulvárösszefoglaló.

Geszti elmondta, miért mondott nemet a TV2-nek

MTI/Mohai Balázs

Geszti Pétert zenészként ismerte meg a nagyközönség, ám egy idő után a kereskedelmi televíziózásba is belekóstolt: 2010-ben vállalta el az X-Faktor első évadát, mint mentor. Akkoriban sok megkeresése volt, ám több jó ajánlatot visszautasított, így a TV2-nek is nemet mondott. A miértre ez a cikk adja meg a választ. 

Lakkbőr, flitter és a mindent legyőző szeretet – Az MTV EMA 2021 leg-leg-leg ruhái

Ki tollban, ki bugyi nélkül, ki szivárványos palástban vonult a budapesti MTV EMA gála vörös szőnyegén. Az extravagáns fellépőrukákról készült galériát ebben a cikkben nézegetheted.

Pataky Attila tudja, honnan ered a koronavírus

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A Frizbi legutóbbi adásában Pataky Attila volt az egyik meghívott vendég, aki előbb a koronavírus-járvány eredetéről beszélt Hajdú Péternek, majd a chemtrail nevű összeesküvés-elméletet is elkezdte boncolgatni. Gondolatait itt olvashatod.

Megvan, ki esett ki a Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében

A produkció a végéhez közelít, A Sztárban Sztár leszek! 2. évada november 21-én, e hét vasárnap fog véget érni. Mutatjuk, ki jutott a döntőbe. Ide kattints.

X-Faktor: Összeállt az élő show 12 fős mezőnye

A hétvégén kiderült, hogy kiket láthatunk majd az X-Faktor 10. évadának november 20-án rajtoló első élő show-jában. Íme a lista.

Kiderült, mikor indul A Nagy Ő

Már idén márciusban kiderült, hogy a TV2 feléleszti A Nagy Ő című realityt, aminek főszereplője ezúttal az olimpiai ezüstérmes kajakozó, Tóth Dávid lesz, aki 21 nőből válogathat. A műsor indulásának időpontját ebben a cikkben árulják el.

Sikerek, tragédiák és botrányok: L.L. Junior 40 éves

A 40 éves L.L. Junior karrierje sikerekben gazdag, magánélete azonban tragédiáktól egyáltalán nem mentes. Ebben a cikkben összegyűjtötték a legfontosabb mérföldköveket.

Így örült Djokovic, miután kijutott Szerbia a vb-re

A világbajnoki selejtezők vasárnapi játéknapjának egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy Szerbia hátrányból felállva 2-1-re nyerni tudott Portugáliában. Szerbiában kész népünnepély kezdődött, mi sem mutatja jobban az örömöt, mint a világelső teniszező, Novak Djokovic örömittas ordításai, miután lefújták a mérkőzést. Itt megnézheted.

Jordán Tamás elkapta a koronavírust

Jordán Tamás megfertőződött a koronavírussal, de enyhébb tünetekkel átvészelte a betegséget. Amikor pozitív lett a tesztje, megijedt, mert nem tudta, mi vár rá. Részletek

Tóth Verát durván alázta és megütötte volt párja

Az énekesnő Hajdú Péter műsorában mesélt exéről. A megdöbbentő részleteket innen ismerheted meg.

A kommentelők szerint Kendall Jenner olyan ruhában ment esküvőzni, amilyenben nagyon nem illik

MTI/EPA/Sebastien Nogier

Az influenszer, Lauren Perez esküvőjére volt hivatalos Kendall Jenner, amire Bella Hadid és Hailey Bieber társaságában érkezett meg. Olyan ruhát vett fel, amiről biztos lehetett, hogy jó ideig fognak beszélni. De nemcsak az esküvőn. Íme.

Ez is érdekelhet

képcím

A Nagy Ő: párt választott az ország 39. leggazdagabb embere

képcím

Megbüntette a rendőrség L.L. Juniort és G.w.M-et

képcím

Reagált Marco Rossi: Úgy hülyeség, ahogy van - A hét hírei...