Kiderült, miért mentették fel Orbán Viktor javaslatára Schanda Tamást

Startlap - Startlap
A péntek esti Magyar Közlönyben látott napvilágot, hogy az államtitkárt azonnali hatállyal, indoklás nélkül felmentették. Esti hírösszefoglaló. 

Ezért mentette fel Orbán Viktor Schanda Tamást

Egy pénteki határozat szerint Orbán Viktor javaslatára Áder János április 30-ai hatállyal felmentette Schanda Tamást, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkárát. A Telex.hu utána ment egy kicsit a dolognak, meg is mutatjuk, mit is találtak.  

Találkoztak egymással a budapesti oroszbarát tüntetők és az Ukrajna mellett szolidaritást vállalók

Szombaton kora délután egyszerre két tüntetést is tartottak Budapest belvárosában: egy oroszbarát és Ukrajna melletti szolidaritást kifejezőt. Részletek

Elbocsátották a 168 óra teljes szerkesztőségét

A Media1 arról ír, hogy elbocsátották a 168 óra teljes stábját, ezt pedig a fele részben Schabi Michaeli érdekeltségében lévő Michaeli, Schwartz & Brit Media Zrt. vezérigazgatója, Milkovics Pál meg is erősítette a portálnak. Az elbocsátás további részletei ebből a cikkből érhetőek el. 

Holnaptól változás jön a védettségi igazolványnál

Május elseje után nem lesz érvényes azok védettségi igazolványa, akik a fertőzésen való átesettségükkel szerezték meg a védettségi igazolásukat. Minderről ide kattintva tudhatsz meg többet. 

Távozik a Fideszből Újfehértó polgármestere

Emellett polgármesteri tisztségéről való lemondásra is felszólították. A miértre ez a cikk próbálja megadni a választ. 

Bősz Anett lesz a DK új főpolgármester-helyettese Gy. Németh Erzsébet helyett

Teljesen prózai okoknál fogva váltja Bősz az elődjét, ide kattintva azonnal kiderül, miért is alakul pont most így a helyzet. 

A németeknél 3 hónapon keresztül fillérekért utazik az, aki a tömegközlekedést választja

Szó szerint potom összegért csábítja a német kormány a tömegközlekedésre az állampolgárait. Mindezt két okból teszi, melyekről itt lehet többet megtudni. 

Meghalt Mino Raiola, sztárfocisták sztárügynöke

Az utóbbi időben már keltették halálhírét alaptalanul, most azonban a család jelentette be a közösségi médiában, hogy az 54 éves olasz szakember alulmaradt a betegségével vívott küzdelemben. Hogy milyen sztársportolókat is képviselt Raiola, az ebből a cikkből azonnal ki fog derülni. 

Szabadnapos rendőr és tízéves kislánya közösen buktatott le egy csaló bandát Budapesten

Az apuka, aki a zuglói rendőrség főtörzsőrmestere, az iskolába indult, hogy elhozza a lányát, amikor gyanús lett neki egy utcai beszélgetés. Innen indul a krimi, amely folytatásáért csak ide kell kattintani

 

Címlapkép: MTI/Komka Péter

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán: Magyarország nem fogja blokkolni a NATO ukrajnai döntéseit

képcím

Orbán Viktor Magyar Péterről: Bonyolította az életünket

képcím

Orbán Viktor: Legyőztük a régi és az új ellenzéket, a...