Kiderült, miért gyilkolta meg a négy gyerek a hajdúhadházi nyugdíjast

Beismerő vallomás született a tavaly májusi felkavaró gyilkosság ügyében. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-02-03 18:43

Fotó: police.hu

Elkeserítő, miért gyilkolta meg négy kamasz a hajdúhadházi nyugdíjast

Beismerő vallomást tett az a négy tizenéves fiatal, akik tavaly májusban egy vascsővel agyonvertek egy nyugdíjast. Az ügy felkavaró részletei itt olvashatók.

A Szent Margit Kórházban a festésre nincs pénz, de a gazdasági igazgatónak 5,4 millióért béreltek Volvót és BMW-ket

Arról a Farkas Annáról van szó, aki a tavaly őszi önkormányzati választáson egyéni képviselőként indult a kormánypártok színében Gyöngyösön.

Koronavírus: olasz kutatók izolálták a kórokozót, Thaiföldön pedig gyógymódot is találhattak

Miközben a római Lazzaro Spallanzani kórházban bejelentették, hogy izolálták a koronavírust, thaiföldi orvosok közölték: két, a kórokozóval fertőzött beteget kezeltek sikerrel, eddig is ismert gyógyszerek kombinációjával. Miért jelentős eredmény a vírus izolálása? Milyen orvosságot használtak a thaiföldiek, és milyen hatása volt a kezelésnek? Innen kiderül.

Számos hivatalos és kevésbé hivatalos, valós és alaptalan hír jelent meg az elmúlt időszakban a koronavírusról. A helyzet tisztázása érdekében a Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai Kutatócsoportjának szakemberei, dr. Kemenesi Gábor és prof. dr. Jakab Ferenc segítségével született meg ez a cikk, amelyben mindent elmondanak, amit érdemes tudni a fertőzésről.

Sorsolással választ 100 gyereket a Novartis, akik ingyen megkaphatják a Zolgensmát

A Novartis 7,1 milliárd dollár profitot termelt a tavalyi év során, amelynek jó részét a Zolgensma nevű génterápiás gyógyszerrel hozták össze. Ez az a közel 700 milliós szer, amit az izomsorvadásban szenvedő Zente is megkapott. A további részletekért kattints ide.

Két nap múlva meghalt a férfi, aki kizuhant a kórház előtt fékező betegszállítóból

Ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a Nyíregyházi Rendőrkapitányság az eset okán, és egy felhívást is közzétettek. Minderről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

“Mi tisztességes költségvetést akarunk” – Orbán Viktor szerint igazságtalan az új EU-s költségvetés

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt Brüsszelben 2020. február 3-án. (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Az Európai Tanács elnökével, Charles Michellel folytatott hétfői megbeszélése után Orbán Viktor részletesen kifejtette aggályait az unió 2020 utáni hétéves költségvetését illetően. Ha érdekel, miket mondott a miniszterelnök, akkor itt folytasd az olvasást.

Már a pápához fordult a CÖF Niedermüller Péter miatt

A Békemeneteket is szervező CÖF-COKA nyílt levélben kereste meg Ferenc pápátNiedermüller Péter – szerintük – kereszténygyalázó tévés nyilatkozata miatt. Íme a levél.

Rogán Antal hirtelen előhúzott egy 800 milliós megtakarítást

Rogán Antal pénteki vagyonnyilatkozata tartogatott egy apró meglepetést: a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjéről kiderült, hogy 809 millió forint megtakarítással rendelkezik. Rogán szerint a kiemelkedő bevétel szabadalmának és az ingatlanai értékesítésének köszönhető. Az ingatlanok tényleg gazdát cseréltek, méghozzá elég bonyolult módon, Mészáros Lőrinchez közeli befektetőket érintve. Ha igaz amit Rogán Antal állít, akkor gigantikus négyzetméteráronRészletek itt.

Mengyi Roland lett a könyvtáros a kecskeméti börtönben

A Fidesz korábbi országgyűlési képviselője különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt kapott négy év letöltendőt.

A Történelemtanárok Egylete elfogadhatatlannak tartja az új NAT-ot, amiről ráadásul azt sem árulják el, kik készítették

Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Hajnal Gabriella, a Nemzeti alaptanterv megújításáért felelős miniszteri biztos sajtótájékoztatót tart a módosított Nemzeti alaptantervről 2020. január 31-én. (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Csak múlt pénteken jelent meg hivatalosan, de máris hatalmas felháborodást váltott ki az új Nemzeti Alaptanterv. Többek között a Történelemtanárok Egylete is határozottan rossz véleménnyel van a dokumentumról. A véleményüket erre a linkre kattintva ismerheted meg.

Mai nap hírei

Óriási gazdasági fellendülést hoz Nagy-Britanniának az 5G

autopro.hu8 órája

Benkő László titokban vette feleségül fiatal szerelmét

femcafe.hu12 órája

Feljelentik a köztévét a kiszivárgott felvételek miatt

168ora.hu14 órája

A köztársasági elnök nem írta alá a családi gazdaságokról szóló törvényt

agroinform.hu14 órája

Megosztotta Európát a vétó

demokrata.hu14 órája

Top 3+1 mobil karácsonyra 80 ezer forint alatt

gsmring.hu15 órája

Sokféle szövődménnyel kell számolni az intenzív ellátás után

szimpatika.hu16 órája

„Olyan csendes vagy, mondj valamit” – a legrosszabb, amit egy introvertáltnak mondhatsz

she.life.hu17 órája