Hivatalos: kiderült, mi okozta az óbudai tüzet - nem a nagyfeszültségű vezeték

Startlap - Startlap
Óriási tűz pusztított vasárnap este a harmadik kerületben. Hírösszefoglaló.

Kiderült, mi okozhatta az óbudai tüzet 

Büntetőeljárásban vizsgálja a Budapesti Rendőr-főkapitányság a vasárnap esti óbudai Dinamó utcában történt tűzeset körülményeit. A  tűzvizsgáló elsődleges véleményét itt olvashatod el.

Karácsony: Álságos és káros a sajtóban ma kiszivárgott kormányzati terv

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Karácsony, Fürjes Balázs miatt feldúlt szavai csak egyetlen kattintásra.

Letartóztatták azt a 16 éves fiút, aki összeverte társát egy kaposvári gyermekotthonban

Pénteken jött a hír, hogy súlyos testi sértés ügyében nyomoz a rendőrség egy kaposvári gyermekotthonban. Egy, a neten terjedő videó nyomán indult eljárás, amin egy kamaszfiú volt látható, aki durván megverte egy nála kisebb, védekezésre képtelen társát.  A letartóztatás részletei csak egyetlen kattintásra. 

Matolcsy György éles szavai: kudarcot vallott a magyar lakáspolitika

Idáig még hasonlót sem hallottunk magyar gazdasági vezetőtől, nemhogy a jegybank elnökétől. A kifejezetten erős kritikát innen érheted el. 

Tiborczéké már a balatonfüredi kikötő is

A tranzakciót  a Budapesti Értéktőzsde honlapján jelentette be az Appeninn Nyrt, melynek Tiborcz István, a miniszterelnök veje a legnagyobb tulajdonos. A további részletek csak egyetlen kattintásra. 

Fertőzés miatt műtétek maradnak el az Idegtudományi Intézetben

Elmaradnak a hétre tervezett operációk az Amerikai úti idegsebészetként ismert Országos Klinikai Idegtudományi Intézet egyik osztályán. A konkrét okokról ez a cikk nyújt tájékoztatást. 

A Financial Times szerint nem állami meddőségi klinikák kellenek, hanem valami más Európa újranépesítéséhez

Szerkesztőségi jegyzetben a világ legnagyobb gazdasági napilapja valami egészen más mellé teszi le a voksát. A szokatlan hangvételű cikk  már az elején érzékelteti, hogy az elöregedő lakosság igenis nagyon komoly problémája Európának. Ha te is kíváncsi vagy, miként jutottak el innen a címben szereplő állításukig, akkor ezt az írást érdemes lesz elolvasnod.

Az MSZP vett egy nagy levegőt, és beszólt a Fidesznek

Az ellenzéki pártnak nem igazán tetszettek a Fidesz kommunikációs igazgatójának hétfői sajtótájékoztatóján elhangzottak, ezért az itt olvasható közleményben inkább visszaszóltak nekik.

Még el sem készült, de már milliárdokkal drágult a Liget-projekt

Jelentősen megemelkedik egy épület plusz munkálatai miatt a Liget építésének költsége. Az összegen errefelé lehet elcsodálkozni. 

Megvannak az idei év Oscar-jelöltjei

Oscar-díj

Az Amerikai Filmakadémia hétfő délután hozta nyilvánosságra az idei Oscar-díjra esélyes alkotások listáját. Ebből a cikkből kiderül, hogy sikerült-e bejutnia az Akik maradtak című magyar alkotásnak a szűkített listába vagy nem.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter egy fillért nem költött hirdetésre a Facebookon

képcím

Nadrágszíjas plakátokkal díszítette fel a Fidesz Magyar Péter...

képcím

Magyar Péter: A Tisza Párt nélkül senki sem fog tudni többséget...