Kiemelt Hírek 2021. október 26.

Kiderült, L.L. Junior miért nem csókolja meg feleségét a kamerák előtt

Startlap Kiemelt Hírek 2021. október 26.
Ki hitte volna, hogy a népszerű zenész ennyire visszafogott, ha nyilvánosságról van szó. Bulvárösszefoglaló.

L.L. Junior okkal nem csókolja meg feleségét kamerák előtt

A jelenleg a Nyerő Párosban szereplő L.L. Junior Instagram-oldalán elmélkedett kicsit a műsorról, posztja végén kitért arra is, hogy feleségével, Körtvélyessy Kingával miért nem csókolóznak kamerák előtt. A választ ebben a cikkben találod.

Nem lett dúsgazdag a Squid Game készítője

Hosszú interjút közölt a Guardian Hvang Donghjokkal, az év sikersorozata, a Squid Game alkotójával, melyből kiderült, a koreai sorozatíró nem kapott semmilyen bónuszt a Netflixtől. Pedig a streamingszolgáltató történetének legnagyobb sikerét érte el a sorozattal, ami közel 900 millió dolláros bevételt hozhat számára. Ha kíváncsi vagy, miért maradt le a bónuszról Hvang Donghjok, kattints ide.

Szívszorítóan búcsúztak a Jóbarátok sztárjai James Michael Tylertől

A Jóbarátok Guntherjét alakító James Michael Tyler halála megrázta a sorozat sztárjait. Ha érdekel, hogyan emlékezett meg a színészről Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow vagy éppen Matt LeBlanc, ide kattints.

Tóth Vera sírva távozik A Konyhafőnök VIP-ből

Tóth Vera sírva hagyja el a konyhát – így indul A Konyhafőnök VIP új évada. Már megy a műsor promója a csatornán, te is megnézheted itt.

Hat éve nem írt számot, most viszont letarol minden toplistát Adele

MTI/EPA/Mike Nelson

Az Easy on Me hatéves csendet tört meg, de nem is akárhogyan. A videót ezen a linken nézheted meg.

Friderikusz podcastja 25 millió forintos veszteséget termelt eddig

A produkció sajtósa azokat a nézőket hibáztatja, akik nem fizetnek azért, hogy megnézik az adásokat. Részletek.

Horgas Eszter fiatalabb pasira vágyik

A fuvolaművész pár hónappal ezelőtt arról vallott, hogy mindig a rossz férfibe szeret bele, ami miatt lelkileg a padlóra került. Most is egy nehéz szakításon van túl, és már arról nyilatkozott, milyen férfi oldalán találná meg a boldogságot. Bővebben.  

Nagy Sanyi megmutatta új szerelmét

MTI Fotó: Földi Imre

A népszerű színést nagyon megviselte a koronavírus időszaka. Pár hónapja azonban már újra a régi, végre színpadon lehet, emellett pedig ismét forgat. A magánéletével kapcsolatban azonban az utóbbi időben nem osztott meg új információt. Egészen mostanáig, amikor is közös fotót posztolt új szerelmével. Íme

Nagy áldozatot hozott szerelméért a japán  hercegnő

A párt már most Harry herceghez és Meghan Markle-hoz hasonlítják. Naruhito császár 30 éves unokahúgának  határozottságával csak szerénysége vetekszik.   Hogy mit is tett Mako hercegnő saját és párja boldogságáért, az ebből a cikkből fog azonnal kiderülni.

Keresés az oldalon