Kiderült, kik mehetnek nyugdíjba 2020-ban - emelkedik a korhatár

Startlap - Startlap
Varga Judit szerint Magyarországon keményen üldözik a korrupciót, újabb történelmi mélyponton a forint, keményen drágulhat a kötelező. Esti hírösszefoglaló.

Ők mehetnek nyugdíjba 2020-ban – újabb korhatár emelés 

A 24.hu szedte össze egy cikkbe, hogy kik azok, akik az évtized végén nyugállományba vonulhatnak, illetve hogy mennyivel is változik a korhatár. Egyetlen kattintás ide és minden kiderül.

Varga Judit szerint a magyar ügyészség kiemelten üldözi a korrupciót

Az igazságügyi minisztert hétfő délután, az EU tanácsában összesen tíz nyugati és déli tagállam képviselője kérdezte. A 444-nek sikerült a kérdéseket megszereznie, melyek némelyikénél igencsak érdekes választ adott Varga Judit. Ide kattintva te is meggyőződhetsz róla.

Van egy DK-s, aki teljesen úgy néz ki, mint Orbán Ráhel – most megszólalt

Óbuda-Békásmegyer 15. számú körzetben van egy jelölt, aki kísértetiesen hasonlít a magyar miniszterelnök lányára. Domokos Ágnest most végre sikerült az újságíróknak megszólaltatniuk. Hogy miként éli meg ezt a hasonlóságot, azt ebből a cikkből tudhatod meg te is.

Újabb történelmi mélyponton a forint, mutatjuk meddig süllyedt ezúttal

A forint 2001 júliusa óta a leggyengébb szintet érte el dollárhoz és 2015 júliusa óta a frankkal szemben is. Ebből a cikkből pedig az is kiderül, hogy milyen mélyre süllyedt az euróval szemben kedden.

Fenyő-gyilkosság: Friderikuszt is beidéznék, sőt még egy korábbi belügyminisztert is

November 12-én tartja az előkészítő ülést a Fenyő-gyilkosságban felbujtással vádolt Gyárfás Tamás ügyében a Fővárosi Törvényszék. Ide szeretnék megidézni Tasnádi Péter mellett magát Friderikusz Sándort is, sőt még egy olyan egykori belügyminisztert is, akit korábban a meggyilkolt Fenyő János miatt egyszer már faggattak. Hogy kiről is van szó, és miért is tartják fontosnak az ügyben, arról itt tudhatsz meg többet.

Megjegyzést tett Orbán Viktorra, kitiltották

Az FK Csíkszereda egyetlen tollvonással visszavonta a Sportfoto Press akkreditációját a 2019-2020-as idényre, mivel a cég alkalmazottja megjegyzést tett a magyar sporttámogatási rendszerre, illetve a magyar miniszterlenökre. A részleteket ide kattintva érheted el.

Sajnos kemény drágulás jön a kötelező biztosításoknál

A kiskocsik tulajdonosainak nem kell izgulnia, azonban a családi autók tulajai bizony bosszankodni fognak, hogyha áttekintik a Napi.hu által közzétett áremelkedéseket a kötelezők piacán, melyről a pontos számokat innen érheted el.

A Fővárosi Választási Bizottság kimondta, hogy Pikó Andrásék nem éltek vissza egyetlen választó adatával sem

A rendőrség múlt hét szerdán az ellenzéki kampányközpontban tartott látványos kivonulással tarkított akciót, melynek során egy aktivista és Udvarhelyi Tessza laptopját lefoglalták, hogy azokon azt ellenőrizzék, készült-e adatbázis a választói adatokból. Most azonban a magyar választásokat ellenőrző legfőbb szerv vonta kétségbe a visszaélés tényét. Az ítélettel kapcsolatban ebben a cikkben olvashatsz el mindent.

Kövér így védte meg Orbán Viktort

A Demokratikus Koalíció kérdéssel fordult a miniszterelnökhöz, hogy igazak-e az értesülések arról, hogy Orbán Viktor az OTP-vezér magánszigetén üdült. Mindezt azért tették, mert a törvény szerint egyetlen országgyűlési képviselő sem fogadhat el nyaralást ajándékba. Minderre nem ő, hanem meglepetésre az országgyűlés elnöke válaszolt, melynek részleteit errefelé találod.

Fülénél fogva rángatta be a rendőrségre a részegen balesetet okozó fiát

A saját édesapja vitte be hétfőn a rendőrségre azt a vajdakamarási fiút, aki aznap hajnalban ittasan súlyos közlekedési balesetet okozott a Kolozs megyei Melegvölgyitanyán. A karambolról szóló cikkért csak ide kell klikkelned.

Ez is érdekelhet

képcím

Új rendelet jelent meg az adóvisszatérítésről

képcím

Debreciner: Kósa Lajos 8 éven át diplomásnak hazudta magát

képcím

Csirkehiány lehet a boltokban a szakmai szervezet szerint