Kiderült, kié a Dunában talált autóroncs

Startlap - Startlap
Egy nő 2011-ben jelentette be a rendőrségen, hogy eltűnt az autója és a fia.

Néhány nappal ezelőtt autóroncsot találtak a Dunában Dunakeszinél, a Rév utcától 100-200 méterre. A járműbe egy csónak vontatókötele akadt bele, a tulajdonos azonnal értesítette a rendőrséget.

A Blikk és az Index internetes hírportálok információi szerint a katasztrófavédelem búvárai emberi csontokat találtak a roncsban, amelyet egy környékbeli lakos fedezett fel a folyóban.

A helyszínelők ezután azt állapították meg, hogy a jármű hosszú évek óta a Dunában lehetett. 

A Blikk azt írja, az eltűnt autó egy középkorú nőé, aki hét évvel ezelőtt, 2011-ben jelentette be a jármű és fia eltűnését. Az autót azonosították, azt azonban még nem tudni, hogy a fiatalemberé-e a járműben talált koponya és combcsont.

A lap szerint a fiút jól nevelt, ugyanakkor érzékeny lelkű fiúnak ismerték, aki sosem balhézott.  Barátait sem vitte fel a társasházba, ahol élt a szüleivel.

A város egyik ételbárjának munkatársai a Blikknek azt is mondták, hogy évekkel korábban elterjedt a hír, miszerint egy fiatalember egy autóval belehajtott a Dunába.

A Blikk úgy értesült, a nyilvánosan körözött, eltűnt személyek között még mindig szerepel a 2011 januárjában eltűnt férfi adatlapja.