Kiderült, hol tarthatja a lagzit Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Startlap - Startlap
A leleményes helyiek rögtön jelezték igényeiket a menyasszonytánccal összegyűjtött javak szétosztására. Bulvárösszefoglaló.

Kiderült, hol tarthatja a lagzit Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

A Blikk tudni véli a helyszínt, a leleményes helyiek rögtön jelezték igényeiket  a menyasszonytánccal összegyűjtött javak szétosztására. További információkért katt ide.

Ambrus Attila: Biztos vagyok, hogy mostantól pokol vár a börtönben Fekete Dávidra

A 14 napos karanténidőszak lejár, így a korábbi megasztárost hamarosana magánzárkából a többi rab közé szállítják, ahol akár 11 évet is eltölthet az életőből. A Viszkis rabló szerint “nem lenne jó reklám a büntetés-végrehajtásnak”, ha egy “egy lecsiszolt fogkefe vége csúszna a lapockái közé”, de “meg fogják környékezni”, a családjával együtt. Részletek itt.

Soltész Rezsőért még mindig rajonganak a nők: “Elég, ha csak megemlítek valamit, legközelebb már hozzák is”

Pörköltet főznek neki, mackót és szerelmes leveleket küldenek. A 76 éves Soltész Rezső hálásan mesélt rajongótáboráról, hangsúlyozta azonban, hogy a romantikus vágyakat nem tudja kielégíteni. Bővebben.

Karikó Katalin kérésére újra összeállna Koncz Zsuzsa, Zalatnay Sarolta és Kovács Kati

A három legendás énekesnő köztudottan nem ápol túl jó viszonyt egymással. Miután Karikó a Klubrádió egyik adásában elárulta, hogy fontosnak tartaná a békülést és egy közös fellépést, az érintetteket megkérdezve kiderült, az ő kedvéért erre minden esély megvan. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Sylvester Stallone 24 éve él házasságában feleségével, Jennifer Flavin 52 évesen is gyönyörű

Fotó: Daniel Zuchnik/WireImage

Azt nem lehetne mondani, hogy Stallone nyugalmas szerelmi életet élt az elmúlt évtizedek során. Jennifer Flavin a harmadik felesége, rengeteg barátnő megfordult az oldalán, ráadásul Flavinnal is volt egy finoman szólva viharos időszakuk, ugyanakkor mióta őt nőül vette, a szerelem törtetlen. Azért merjük ezt ilyen határozottan állítani, mert maga Stallone közölte a napokban, hogy felesége az élete szerelme. Sylvester Stallone házasságának történetét ebből a cikkből ismerheted meg.

Schobert Lara: Úgy éreztem, hogy apu kegyetlenül bánik velem

Lara “kicsit husis” és egyben “elviselhetetlen” gyerek volt, amit Norbi “szakemberek bevonásával próbált helyre tenni”. Az immár 18 éves Lara utólag hálás azért, hogy apja “egészséges életmódra nevelte”. Bővebben.

Aurelio: Ezt a rózsaszín pólót az érzelmes férfiakért csináltam, hogy nem szégyen sírni, nem szégyen kapitulálni egy nő előtt

A férfi érzékenységről szóló, pólóba öntött állásfoglalás Aurelio Caversaccio új kereseti forrása. A Való Világ egykori játékosa fogadkozni ment a Reggeli stúdiójába: megígérte, hogy nem sír többet a tévében, plusz leteszi az alkoholt. A kiváló beszélgetést ide kattintva lehet metekinteni.

Exkluzív interjú készült Delhusa Gjonnal: “Még tudok nevetni”

Egy éve nem konceretezik, semmilyen bevétele nincs, a koronavírus miatt lélegeztetőgépre került, összesen 28 napon át feküdt kórházban. Unokája koraszülöttként született, majd a gyermek édesanyja három hónappal később, 25 évesen meghalt. A Best magazin szokásos podcastinterjúi sorában ezúttal Delhusa Gjont kérdezték. A teljes beszélgetést itt hallgathatod meg.

Harry herceg az édesanyja halála miatt ivott és drogozott, Vilmos herceg olyan bicepszet villantott, hogy nem is foglalkoznak az oltásával

Harry új dokusorozatában árulta el, hogy apja egyáltalán nem segített neki kezelni a hatalmas szorongásokat okozó médiafigyelmet, és Diana hercegné halálát követően “hajlandó volt mindent megtenni”, hogy elnyomja fájdalmát. Bővebben.

Fotó: Kirsty Wigglesworth – Pool/Getty Images

Mindeközben bátyja egy jóval könnyedebb témával került be a bulvárhírekbe, méghozzá a gyakorlatilag sosem látott izomzatával, amit a koronavírus elleni oltásáról készült fotójával villantott meg. Íme.

Survivor a kulisszák mögött: az RTL megmutatta a forgatást és a játékosokra váró kihívásokat

Az idei műsorvezető, ÉNB  Joevezetésével megnézheted, mi vár a nyolc celebre és a civil versenyzőkre Dominikán, ahol már több hete zajlanak a munkálatok. Videó.

Ez is érdekelhet

képcím

Karikó Katalin ezen a magyar egyetemen fog dolgozni

képcím

Utazási irodát alapítottak Mészáros Lőrincék

képcím

Ferenc pápa kinevezte Karikó Katalint