Kiderült, hogyan történt L.L. Junior kisfiának balesete

A rendőrségi szakvélemény minden részletet tisztázott. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-11-12 13:41

Forrás: YouTube/ lljuniorofficial

Kiderült minden részlet L.L. Junior kisfiának halálos balesetéről

Az augusztus 29-i Füredi úti balesetről megérkezett a rendőrség műszaki szakértői véleménye, amelynek összefoglalását innen ismerheted meg.

“Elszabadultak az indulatok” – L.L. Junior és volt felesége annyira durván veszekedett, hogy kihívták rájuk a rendőröket

Molnár Anikó egy rendőrt szeret

Molnár Anikónak 15 évet kellett várnia, hogy beteljesíthesse fogadalmát, és igaz szerelmével visszatérhessen Egyiptomba, a Nagy Ő forgatási helyszínére. Most azonban mindez összejött, igaz, rögös út vezetett idáig, mert már évek óta ismerték egymást a 49 éves rendőrrel, mire a kapcsolat kibontakozhatott

“Sajnos maradandó a sérülésem” – Torgyán József özvegye súlyos balesetéről beszélt

Az évekkel ezelőtt történt eset súlyos következményei miatt a 82 éves Cseh Mária a mai napig sokat szenved.

Kudlik Júlia kitüntetést kapott

Ladinek Judit hetekig beszélni sem tudott arról, hogy Détár Enikővel és Fésűs Nellyvel életveszélyes helyzetbe kerültek

Détár Enikõ és Ladinek Judit a Madách Színházban bemutatásra kerülő Mamma Mia! című musical non-replica változatának szereposztás-bemutató sajtótájékoztatóján Budapesten, a New York Kávéházban 2014. március 11-én. (MTI Fotó: Kovács Tamás)

A három művésznő 18 éve járja az országot a Dívák című előadással, azonban szeptemberben az Örkény színház felé menet nagyon veszélyes helyzetbe kerültek.

Nagy Feró visszahozná a halálbüntetést

Jennifer Aniston megmutatta, hogy általában ő is pont úgy néz ki, mint bárki más

Csak egy kicsit kékebb és nagyobb a szeme az átlagosnál. De a haja zsíros vagy vizes – nehéz eldönteni – és tényleg teljesen átlagosan fest. Aniston október közepén regisztrált az Instára, és azóta 10 posztot tett közzé, de ezek között gyakorlatilag egyetlen olyan van, ami a szokásos jaj de szép vagyok témára épül, és még az is egy igen visszafogottabb darab. Kolléganőivel ellentétben ő inkább a vicces, illetve őszinte képeket favorizálja

Dobó Ági: Gyakorlatilag meddővé nyilvánítottak

A kétgyermekes Dobó a Lélekközösség Peller Mariannal adásában árulta el, hogy sokáig azt hitte, megpecsételődött az élete. Az egykori szépségkirálynő váratlan vallomását erre a linkre kattintva nézheted meg videón.

Owen Wilsonnak van egy egyéves kislánya, akivel még sosem találkozott, hiába kérlelik

Fotó: Jason Merritt/Getty Images

A gyermek nem futó kalandból született, hanem egy ötéves kapcsolatból, és a színész két nagyobbik fiával tartja a kapcsolatot.