Két orosz is van a tíz leggazdagabb magyar között

Startlap - Startlap
A Forbes szokásos gazdaglistáján Mészáros Lőrinc látványosan kilőtt. Reggeli hírösszefoglaló.

Megvan az új százas lista a leggazdagabb magyarokról: Vajna Tímea tartja a pozícióját

A Forbes magazin összeállította szokásos gazdaglistáját a legfrissebb adatok alapján. Mészáros Lőrinc látványosan kilőtt Csányi Sándor előtt, és a leggazdagabb tízbe olyan ismert figurák mellett, mint Szijjártó Péter jachtos vendéglátója, kér orosz vállalkozó is befért. A legvagyonosabb magyarok sorának első tíz helyezését, valamint a további izgalmas szereplőket ebben a cikkben ismertetik.

Havi 16,2 millió forintot keresett a parlament jövedelmi listavezetője

A vagyonnyilatkozatok alapján, a honatyák politikusi fizetésén túl az egyéb, például vállalkozásokból származó jövedelmet beleszámolva összeírták, ki kereste havonta a legnagyobb összeget. Íme a lista, pontos összegekkel.

Rogán Antal megszólalt új feleségéről

A kabinetminiszter vagyonnyilatkozatában feltűnő Rogán Barbaráról kedden derítették ki, hogy gigantikus hitel segítségével milliárdos tételben vásárolt tekintélyes mennyiségű földterületet. A 444.hu-nál két újabb szerződést találtak, további hektárokról. Rogán reagált. Bővebben.

Átalakítja a kormány a vendéglátóhelyek bértámogatását

Fotó: Orsi Ajpek/Getty Images

A változtatások, amelyeket alighanem pozitívan fogadnak majd az érintettek, a fitnesztermekre és a szállodákra is vonatkoznak. Mi módosul? Innen kiderül.

Népszava: Egy háziorvosnak kellett megmutatnia a kormányhivatalnak, hol vannak a listák az oltásra várókról

Elvileg csütörtökön kezdődne a regisztrált magyarok beoltása, a kevés vakcina miatt viszonylag kis létszámmal, ugyanakkor sajtóértesülések szerint a kormányzati apparátus ezzel sem boldogul. A háziorvosok egy része már a beoltandók listáját is hiába várta, a vakcinák elosztása kaotikus. Részletek itt.

Nem biztos, hogy Orbán Viktor el akarja mondani 23. évértékelőjét

A kormányfő első megválasztása óta minden egyes évben kiállt hívei elé a parlament tavaszi ülésszakát megelőzően iránymutató beszédével. Nem hagyományos keretek között, de idén is lenne mód az esemény megtartására, azonban névtelen források arról adtak hírt, hogy Orbán Viktornak kétségei támadtak. Bővebben.

Kásler minisztériuma tíz évig papíron vezette, hogyan költöttek egy 800 milliárdot

Amikor az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) hosszas tiltakozását követően végre sikerült bírósági útra terelni a visszásságoktól ordító tao-rendszer adatainak feltárását, különös beszámolók érkeztek az iratfeldolgozásról. Maga az Emmi is azzal védekezett egy per során, hogy nem találják a szükséges iratokat. Mert az évi százmilliárdok elköltését nem digitalizálták. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Kevés olyan látványos tesztrepülést látni, mint amit Elon Musk Mars-rakétája hajtott végre

Fotó: Paul Hennessy/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Fellőtték a Space X leendő, újrafelhasználható Mars- és Hold-rakétáját, a Starshipet. Videó.

Csak a naptár mutat telet, a hőmérők szerint tavasz lesz a héten

Melegfrontoknak köszönhetően szokatlanul enyhe időjárás jellemzi a hetet, csütörtökön akár 16 fok is lehet. A következő napok részletes időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Nem lesz késő délután háziorvos, szakrendelések szűnhetnek meg

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat

képcím

Putyin részleges mozgósítást rendelt el: "Nem blöffölök"