Két 14 éves floridai lány kilenc diákot akart kivégezni

Startlap - Startlap
Felcsútra ment a Kétfarkú Kutya Párt, Dobrev Klára megvédte apja becsületét. Milliós büntetések jöhetnek. Esti hírösszefoglaló.

Elment Felcsútra a Kétfarkú Kutya Párt aláírást gyűjteni

Összesen már csak két nap van hátra, addig lehet még aláírást gyűjteni az EP-kampány során. A Kétfarkúak nem is voltak restek, lementek Felcsútra aláírást gyűjteni. Bár nem sokan álltak meg a felállított standnál, a párt aktivistái kihasználják a lehetőséget az utolsó pillanatig.

Ide kattintvate is megtekintheted a képeket, hogy miként kampányoltak Orbán Viktor házánál.

Két 14 éves floridai lány kilenc diákot akart kivégezni

A szerencsének köszönhetően derült ki, hogy milyen tömeggyilkosságra készült két amerikai kamasz, akiknek társaik lettek volna a célpontjaik.

Igen nagy precizitással tervezték el miként fognak ölni, kezdve attól, hogyan szereznek fegyvert, illetve miként végeznek áldozataikkal. Azonban hiába volt jól felépítve a stratégiájuk, egy hatalmas hiba csúszott a számításukba.

Ebben a cikkbenrészletesen megtudhatod, mit tettek volna iskolatársaikkal, és végül miért kapták el őket. A magyarázatot ki ne hagyd, bár a rendőröket az már egyáltalán nem érdekelte.

Dobrev Klára kiállt az apja becsületért, és perre vitte a dolgot

MTI/Mohai Balázs

Az elmúlt évben jó pár ügyet megnyert Gyurcsány Ferenc felesége a kormányközeli lapokkal szemben, amelyek a bíróságok szerint többször is valótlanságot állítottak róla. Ezek a cikkek különösen azután látszódtak sűrűsödni, hogy már tudni lehetett, Dobrev Klára fogja vezetni a DK EP-listáját. Legutóbb már halott édesapja becsülete miatt választotta a jogi elégtételt, egy közismert online portállal szemben.

Hogy ki ellen indított pert, és az milyen eredménnyel végződött eljárás, ide klikkelve te is megtudhatod.

Felkelt a velencei motorbaleset súlyos sérültje a kómából, elkeserítő amit korábban mondott a mentősöknek

Bár a karambol még kedden történt, ezidáig mesterségesen tartották altatásban azt a férfit, aki a 7-es úton Velencénél ütközött egy autóval. Az akkor kiérkező rohamkocsi személyzetének súlyos szavakkal illette saját állapotát.

A balesetről itt tudhatsz meg további részleteket.

Az ukrán elnökjelölti vitában Porosenko számon kérte, hogy Zelenszkij akár le is térdelne Putyinnak

MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Érzelmekkel erősen átitatott szóváltások jellemezték végig a beszélgetésüket, melynek során Petro Porosenko megvádolta Volodimir Zelenszkijt, hogy olyan ember, aki még Vlagyimit Putyinnak is hajlandó lenne letérdelni. Ez alól a vád alól a jelenlegi elnök kihívója nem tért ki, sőt olyat tett a színpadon, amit az államfő azonnal követett.

Ha te is tudni akarod, mi volt az a váratlan esemény, ami mindenkit meghökkentett, akkor csak ide kell kattintanod.

Háztulajdonosok, kerttulajdonosok figyelem! Akár milliós bírság is lehet az ellenőrzés vége

Azonban érdemes utánanézni ebben a cikkben,hogy mindezt hogyan lehet szabályosan végezni, mivel nagyon komoly bírság lehet a vége, ha nem vagyunk mindenben jogkövetőek.

Ez is érdekelhet

képcím

Kiszámolták, hány forintot jelenthet a nyugdíjasoknak Orbán...

képcím

Csökkentette a kormány a csok büntetőkamatát

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat